Sony SBH54 Auriu

196.90 lei (1 magazin)
Casti intraauriculare cu Bluetooth Sony SBH54 Auriu Dispozitiv adaptabil cu funcție de receptor telefonic. Faceți totul prin intermediul afișajului: preluați și efectuați apeluri, vedeți mesaje, redați muzică și ascultați radio FM. Alegeți utilizarea în mână sau pe cea de tip Mâini libere Deoarece este compact, Dispozitivul stereo Bluetooth® SBH54 poate fi folosit ca receptor telefonic discret, atât pentru a prelua, cât și pentru a efectua apeluri. În pl ...

Descriere


Sony SBH54 Auriu

Casti intraauriculare cu Bluetooth Sony SBH54 Auriu

Dispozitiv adaptabil cu funcție de receptor telefonic. Faceți totul prin intermediul afișajului: preluați și efectuați apeluri, vedeți mesaje, redați muzică și ascultați radio FM.

Alegeți utilizarea în mână sau pe cea de tip Mâini libere

Deoarece este compact, Dispozitivul stereo Bluetooth® SBH54 poate fi folosit ca receptor telefonic discret, atât pentru a prelua, cât și pentru a efectua apeluri. În plus, îl puteți folosi împreună cu căștile premium pentru a beneficia de un sunet de calitate impecabilă.

Apelurile, mesajele și multe altele sunt arătate pe afișaj

Pe afișajul Dispozitivul stereo Bluetooth® SBH54 puteți vedea totul: apelurile și mesajele sosite și recente, aplicația de redare a muzicii și radioul FM. Puteți folosi Dispozitivul stereo Bluetooth® SBH54 inclusiv pentru a efectua apeluri fără a umbla la telefon.

Conceput pentru a se potrivi cu stilul dvs.

Având o formă compactă, Dispozitivul stereo Bluetooth® SBH54 se adaptează perfect atât la mâna, cât și la stilul dvs. Fiind construit din metal de cea mai bună calitate și având un design rezistent la stropire, acest dispozitiv este pe cât de rezistent, pe atât de elegant.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony SBH54 Auriu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony SBH54 Auriu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.