Sony Ratchet & Clank Pshits PS4

54.22 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Joacă jocul, pe baza filmului, pe baza jocului! Ratchet & Clank (PS4) este un joc nou bazat pe elemente din Ratchet & Clank (PS2) original. Dezvoltat alături de marea imagine animată de CG în mișcare, care va veni în cinematografe în 2016, Ratchet & Clank (PS4) marchează debutul pe PlayStation 4 al celor mai mari eroi ai PlayStation. Alăturați-vă lui Ratchet, Clank, Căpitanului Qwark și noil ...

Descriere


Sony Ratchet & Clank Pshits PS4

Descrierea Produsului:

Joacă jocul, pe baza filmului, pe baza jocului! Ratchet & Clank (PS4) este un joc nou bazat pe elemente din Ratchet & Clank (PS2) original. Dezvoltat alături de marea imagine animată de CG în mișcare, care va veni în cinematografe în 2016, Ratchet & Clank (PS4) marchează debutul pe PlayStation 4 al celor mai mari eroi ai PlayStation. Alăturați-vă lui Ratchet, Clank, Căpitanului Qwark și noilor prieteni în timp ce luptă pentru a salva Galaxia Solana de la diabolicul președinte Drek.

Cu o oră de cinematografie nouă (inclusiv imagini din film), Ratchet & Clank (PS4) aruncă o privire mai profundă asupra poveștilor originii personajelor și modernizează jocul original. Explorați galaxia într-un joc care prezintă planete noi, segmente de joc noi și actualizate, șefi noi, gameplay Clank nou, secvențe de zbor noi și multe altele --- cu imagini complet noi construite pentru a demonstra puterea PS4!

Luptă-ți dușmanii cu un arsenal în afara lumii, inclusiv arme noi și instrumente de distrugere preferate de fani din seria Ratchet & Clank Future. De la noul Pixelizer (care transformă dușmanii în pixeli explozivi de 8 biți) până la favoritele francizei, cum ar fi Groovitronul care induce petreceri de dans și bodyguardul robotizat cu înțelepciune Mr. Zurkon, Ratchet & Clank’s arsenalul nu a fost mai bine.

Ajută Ratchet și Clank să salveze galaxia pentru prima dată, din nou, exclusiv pe PlayStation 4!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony Ratchet & Clank Pshits PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony Ratchet & Clank Pshits PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.