Sony PXW-FS7 II XDCAM Super 35

42 954.24 lei (1 magazin)
 Sony PXW-FS7 II XDCAM Super 35 este un sistem 4K flexibil care vine in completarea modelului original de FS7. Conceput ca o camera care este acasa la ea in productii de la documentare in stil "Cinéma Vérité", reality TV, reclame la aplicatii corporate. Are un senzor Super 35mm care va permite sa inregistrati imagini cu DOF cinematic. Camera incorporeaza o montura E-mount compatibila cu obiectivele cu aceeasi montura si accepta toate conexiunile electr ...

Descriere


Sony PXW-FS7 II XDCAM Super 35

 Sony PXW-FS7 II XDCAM Super 35 este un sistem 4K flexibil care vine in completarea modelului original de FS7. Conceput ca o camera care este acasa la ea in productii de la documentare in stil "Cinéma Vérité", reality TV, reclame la aplicatii corporate. Are un senzor Super 35mm care va permite sa inregistrati imagini cu DOF cinematic.

Camera incorporeaza o montura E-mount compatibila cu obiectivele cu aceeasi montura si accepta toate conexiunile electronice. Montura care se blocheaza reduce jocul obiectivului, si va permite sa folositi majoritatea obiectivelor de 35mm, inclusiv PL, EF, Leica si Nikon prin adaptoarele optionale.

Acest E-mount mai puternic este ideal pentru folosirea cu obiective cine-zoom mai grele si mai lungi, fara a fi nevoie de un suport de obiectiv in plus. In spatele monturii de obiectiv se afla un sistem variabil ND care ofera un filtru clar si 3 preseturi care pot fi setate de utilizator. ND-ul variabil poate fi ajustat pentru a oferi intre 2 si 7 stop-uri de ND.

Camera poate inregistra videon pe carduri media XQD optionale fie in DCI 4K (4096 x 2160) sau UHD 4K (3840 x 2160) la pana la 59.94 fps sau HD la pana la 180 fps. Camera inregistreaza in formate XAVC-I, XAVC-L sau MPEG-2. De retinut este faptul ca inregistrarea MPEG-2 nu accepta vitezele de transfer mari de care este capabila camera cand se inregistreaza in UHD, fiind limitata inregistrarea in acest format la HD.

Camera incorporeaza slot-uri de carduri media Dual XQD care accepta inregistrare simultana sau unul in continuarea celuilalt. Un grip ergonomic va ofera controlul multiplelor functii ale camerei si un suport cu lungime ajustabila pentru brat. ani 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony PXW-FS7 II XDCAM Super 35 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony PXW-FS7 II XDCAM Super 35 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.