Sony PlayStation VR Aim Controller

372.68 lei
(1 magazin)
UN NOU NIVEL DE ACTIUNEDescoperiti un nou nivel de actiune cu controlerul de directie PS VR, creat pentru PlayStation VR, pentru a va imbunatati stilul de joc si de a aduce o precizie incredibila jocurilor compatibile cu PS VR.SENZOR DE PRECIZIE Senzori integrati de miscare si o sfera de lumina incorporata care functioneaza cu camera PlayStation pentru o precizie cat mai buna in sesiunile de gamingIMERSIUNE COMPLETASimtiti lovitura in timp ce trageti si vedeti controlerul ca pe o arma ...

Descriere - Sony PlayStation VR Aim Controller


UN NOU NIVEL DE ACTIUNEDescoperiti un nou nivel de actiune cu controlerul de directie PS VR, creat pentru PlayStation VR, pentru a va imbunatati stilul de joc si de a aduce o precizie incredibila jocurilor compatibile cu PS VR.SENZOR DE PRECIZIE Senzori integrati de miscare si o sfera de lumina incorporata care functioneaza cu camera PlayStation pentru o precizie cat mai buna in sesiunile de gamingIMERSIUNE COMPLETASimtiti lovitura in timp ce trageti si vedeti controlerul ca pe o arma virtuala, oferindu-va o legatura fizica cu lumea VR.CONTROLUL ADAPTIVDeplasati-va prin lumea virtuala cu stick-uri duble si controler DUALSHOCK 4, construite pentru jucatorii din stanga si drepata.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony PlayStation VR Aim Controller de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony PlayStation VR Aim Controller sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.