Sony Killzone Shadow Fall Hits PS4

56.71 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Killzone: Shadow Fall este cea mai recentă tranșă din franciza de succes Killzone, dezvoltată exclusiv pentru PlayStation 4, de către Guerrilla Games.Treizeci de ani după evenimentele din Killzone 3, lumea este un loc foarte diferit, cu două facțiuni rivale, Helghast și Vektans, care trăiesc alături, împărțite de un zid vast.În mijlocul ei este un umbra mareșal, un soldat de elită, cel mai bun dintre cei mai buni.Ca Shadow Marshal ...

Descriere


Sony Killzone Shadow Fall Hits PS4

Descrierea Produsului:


Killzone: Shadow Fall este cea mai recentă tranșă din franciza de succes Killzone, dezvoltată exclusiv pentru PlayStation 4, de către Guerrilla Games.

Treizeci de ani după evenimentele din Killzone 3, lumea este un loc foarte diferit, cu două facțiuni rivale, Helghast și Vektans, care trăiesc alături, împărțite de un zid vast.În mijlocul ei este un umbra mareșal, un soldat de elită, cel mai bun dintre cei mai buni.

Ca Shadow Marshal Lucas Kellan, sunteți jurat să vă protejați casa și valorile în care credeți. Menținerea păcii fragile este dificilă atunci când nu există nici o încredere între cele două părți.O serie de conflicte escaladante vă pune pe calea unui agent de informații al lui Helghast numit Echo, care luptă din aceleași motive, dar pe partea opusă.

Încercați să dezvăluiți întreaga poveste, deoarece lupta intensă și imersivă a seriei Killzone se reînnoiește pe PS4.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony Killzone Shadow Fall Hits PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony Killzone Shadow Fall Hits PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.