Sony ILCE-7RM4A A7R IV, Body

de la 17 999.00 lei (2 magazine)
Senzor CMOS Full Frame, 61,0 MP, iluminat din spate   Noul senzor de imagine CMOS Exmor R ofera o rezolutie incomparabil de ridicata. Designul cu iluminare din spate are o sensibilitate ridicata si permite reducerea eficienta a zgomotului, in ciuda numarului extrem de mare de pixeli, 61,0 MP.     Cel mai nou motor de procesare a imaginii   Cel mai nou motor de procesare a imaginii BIONZ X functioneaza in tandem cu LSI pentru a maximiza performanta senzorul ...

Descriere


Sony ILCE-7RM4A A7R IV, Body

Senzor CMOS Full Frame, 61,0 MP, iluminat din spate
 
Noul senzor de imagine CMOS Exmor R ofera o rezolutie incomparabil de ridicata. Designul cu iluminare din spate are o sensibilitate ridicata si permite reducerea eficienta a zgomotului, in ciuda numarului extrem de mare de pixeli, 61,0 MP.
 
 
Cel mai nou motor de procesare a imaginii
 
Cel mai nou motor de procesare a imaginii BIONZ X functioneaza in tandem cu LSI pentru a maximiza performanta senzorului de inalta rezolutie, atingand in acelasi timp un interval dinamic de pana la 15 opriri la o sensibilitate ISO scazuta.
 
 
Interval ISO standard extins de 100-32000
 
In ciuda numarului mare de pixeli, α7R IV ofera cel mai inalt standard al valorii ISO 320003 si reduce zgomotul in intervalele de sensibilitate joasa si medie, ajutandu-va sa obtineti imagini de inalta calitate.
 
 
Stabilizare a imaginii pe 5 axe in corpul aparatului
 
Stabilizarea pe 5 axe este optimizata pentru performanta senzorului de imagine de 61,0 megapixeli, ajutand la realizarea fotografiilor cu camera tinuta in mana, pentru fiabilitate echivalenta cu un timp de expunere de 5,5 opriri.
 
 
Fotografiati in liniste deplina
 
Fotografierea silentioasa ofera un avantaj in locuri unde este nevoie de liniste si previne vibratiile care pot cauza aparitia neclaritatilor. Obturatorul elimina vibratiile si maximizeaza rezolutia ridicata a α7R IV, pentru imagini clare.
 
 
Structura ce favorizeaza reducerea neclaritatii
 
Noul mecanism fixeaza unitatea de declansare pentru a suprima miscarea subtila a camerei, iar algoritmul de stabilizare a imaginii reduce eficient neclaritatea. In general, rezolutia inalta a camerei este mentinuta cu succes.
 
 
Declansare fara tremur, de la distanta
 
Controland de la distanta camera cu telecomanda wireless optionala (RMT-P1BT), fotografiati eficient, si evitati miscarea aparatului la apasarea declansatorului, exploatand la maximum rezolutia inalta a senzorului de imagine.
 
 
 
 
Cea mai mare viteza de fotografiere in serie
 
Indiferent de rezolutia imaginii, α7R IV mentine viteza de fotografiere de pana la 10 cps gratie declansatorului mecanic (pana la 8 cps de fotografiere continua in timp real). Astfel, veti putea surprinde miscarea animalelor salbatice cu detalii superbe, doar gratie capacitatii de fotografiere la rezolutie inalta a senzorului de 61,0 MP.
 
 
Rezolutie utila de 26,2 MP cu trunchiere APS-C
 
Gratie rezolutiei extraordinare, puteti realiza imagini cu rezolutie remarcabila de circa 26,2 megapixeli chiar si dupa trunchierea unei imagini tip cadru complet la dimensiuni APS-C. Astfel, α7R IV va poate ajuta sa folositi fotografiere tip cadru complet de 61 de megapixeli, de exemplu, pentru fotografierea pasarilor, care necesita de obicei trunchiere pentru a mari imaginea.
 
 
Focalizare automata cu acoperire mare
 
Noul senzor de imagine ofera o acoperire extinsa si o densitate ridicata a FA, cu 567 de puncte de FA cu detectia fazei (circa 99,7% din inaltime si 74,0% din latime). FA cu detectarea contrastului are la baza 425 de puncte pentru focalizare precisa.
 
 
FA rapida, in ciuda rezolutiei superioare
 
Gratie functiei imbunatatite de FA hibrida rapida si in ciuda volumului mare de date de gestionat, α7R IV ofera FA rapida chiar si in conditii de iluminare scazuta, cu o capacitate uimitoare de a surprinde subiectul dorit.
 
 
Urmarire rapida cu FA, imbunatatita din nou
 
Numarul mai mare de puncte de FA, acoperirea extinsa a senzorului de FA si un algoritm de FA imbunatatit au sporit performanta de urmarire a subiectelor, pentru o fotografie consecventa, chiar si cand subiectele fac miscari complexe sau subite.
 
 
AF de mare precizie in conditii de iluminare slaba
 
Algoritmii AF avansati contribuie la precizia AF chiar si la nivel de iluminare scazut de EV-3. Optiunea „Prioritate focalizare la actionare diafragmainch permite focalizare precisa in conditii de iluminare slaba sau cand diafragma este oprita.
 
 
Fotografiati continuu pana 68 de imagini
 
Deoarece memoria tampon este de 1,5 ori mai mare, aparatul foto are o viteza in rafala de pana la aprox. 68 de imagini. Cu modul APS-C, puteti realiza de circa trei ori mai multe fotografii decat in modul cu cadru complet.
 
 
Folositi Urmarire in timp real bazata pe AI
 
Urmarire in timp real bazata pe AI este o functie noua, pentru o rata de succes mai mare a fotografiilor dificile. Alegeti un subiect si apasati pe butonul obturatorului pe jumatate, iar aparatul foto urmareste constant subiectul. Cu „Prioritate fata/ochi in AF”, α7R IV schimba usor tintele de urmarire intre fata si ochi daca subiectul este o persoana.
 
 
Urmarire in timp real bazata pe tehnologie
 
Tehnologia si algoritmul originale Sony de recunoastere a subiectelor au la baza AI si proceseaza in timp real volumele mari de date capturate de senzorul de imagine, urmarind toate schimbarile subiectului. Culorile, modelul, distanta fata de subiect, datele despre fete si ochi sunt folosite pentru recunoasterea precisa a subiectelor.
 
 
FA a ochilor in timp real pentru animale
 
Gratie unui algoritm imbunatatit, α7R IV permite urmarirea ochilor animalelor, in plus fata de cei ai oamenilor, permitand detectarea si urmarirea rapide, precise si automate. Aceasta capacitate va va spori succesul in surprinderea imaginilor cu animale in salbaticie sau acasa, daca apare un obstacol sau daca schimbati des orientarea orizontala/verticala a camerei.
 
 
 
Focalizare instantanee asupra ochiului
 
Cu Prioritate fata/ochi in AF, apasati pe jumatate pe obturator, pe butonul AF-ON sau pe un buton particularizat atribuit. Aparatul foto focalizeaza asupra ochiului subiectului.
 
 
Selectare ochi stang/drept in functie de nevoi
 
Acum puteti selecta un anumit ochi, stangul sau dreptul, inainte sau in timpul fotografierii, cu un buton particularizat. Selectarea ochiului va permite sa va concentrati asupra compozitiei, a iluminarii sau a altor detalii.
 
 
Folosita cu Urmarire in timp real: portrete uimitoare
 
Puteti combina Focalizare automata a ochilor in timp real cu Urmarire in timp real, ce raspunde la miscarea dinamica a subiectului. Combinatia permite urmarire precisa pentru portrete bine realizate.
 
 
Fotografiere wireless flexibila
 
Folositi functia PC Remote pentru a controla camera α7R IV sau pentru a transfera date pe PC prin aplicatia Imaging Edge™ Remote (vers. 2.0 sau ulterioara). Optiunea rapida Wi-Fi pe 5 GHz este disponibila pentru fotografiere mai flexibila.
 
 
PC Remote prin conexiune USB rapida
 
Folositi portul USB Type-C® compatibil SuperSpeed USB 5 Gb/s (USB 3.2) pentru transferuri mai rapide, cu un nou algoritm pentru fotografierea prin cablu, cu PC Remote. Transferati imaginile RAW mari, necomprimate, fara a intrerupe fluxul de lucru.
 
 
Accepta transferul in fundal prin FTP
 
Pentru a satisface necesitatile profesionistilor privind livrarea prompta, α7R IV permite transferul in fundal prin FTP in timpul si dupa fotografiere, pentru livrarea fisierelor JPEG si RAW. Puteti atribui in avans pana la noua servere FTP.
 
 
 
O noua dimensiune a fidelitatii. Compuneti 16 imagini cu deplasarea pixelilor. Aceasta functie deplaseaza programat senzorul in cresteri de jumatate de pixel sau un pixel, pentru a inregistra 16 imagini cu deplasarea pixelilor, compuse intr-o imagine de aprox. 240,8 MP19 pe baza unui volum initial de aprox. 963,2 MP (echivalent). Imaginile operelor de arhitectura si de arta sunt capturate cu detalii, texturi, culori si dispuneri fidele, pentru realism incredibil.
 
 
Salvarea si incarcarea setarilor
 
Functia de salvare/incarcare a setarilor a fost adaugata recent pentru a va permite sa salvati setarile camerei pe un card de memorie SD si sa le cititi ulterior de pe card, pentru a le partaja cu alte camere, daca este necesar.
 
 
Selectare eficienta a imaginilor
 
Aplicati evaluari cu stele si protectie, direct pe aparat, in afisajul de redare pentru revizuire. Alte facilitati sunt comutarea afisajului la fiecare 10/100 fotografii si revizuirea pe grupuri de fotografii continue.
 
 
Interfata de meniuri imbunatatita
 
Ilustrarea setarilor tastelor personalizate pe ecranul cu meniuri usureaza intelegerea utilitatii acestora. In plus, puteti comuta intre filele meniurilor folosind butonul rotativ frontal sau butonul Fn cu o singura mana.
 
 
 
Filme 4K la rezolutie inalta
 
Pentru inregistrarea 4K se poate selecta Full Frame si Super 35. Super 35 mm poate condensa de aprox. 2,4 ori volumul de date necesar pentru filmele 4K (QFHD: 3840 x 2160), rezultand imagini 4K de inalta calitate, cu efecte moire si neclaritati reduse. In ambele moduri, sistemul de procesare a imaginilor ofera tonuri de piele mai precise si gradatii mai clare.
 
 
S-Log3 si HLG
 
α7R IV ofera optiunea S-Log3 pentru o gradatie superioara de la umbre la tonuri medii si o gama dinamica larga de pana la 14 opriri, fiind compatibila cu spatiul de culoare S-Gamut3/S-Gamut3.Cine, pe langa S-Log2. Profilul HLG (Hybrid Log-Gamma) permite un flux de lucru HDR instant. In filme nu exista umbre blocate sau zone evidentiate exagerat.
 
 
Urmarire rapida cu FA
 
Faceti fata cerintelor stricte de FA pentru filmele 4K cu functia FA hibrida rapida, cu viteza, precizie si urmarire solide pentru inregistrare de filme fluida, cu FA stabila. Pentru focalizare constanta, reglati sensibilitatea urmaririi cu FA.
 
 
Acum si pentru film
 
Focalizare automata a ochilor in timp real se poate folosi acum si la filmare, detectand ochii subiectului si urmarind unul dintre ochi. α7R IV focalizeaza asupra ochiului, iar dvs. va puteti concentra asupra compozitiei.
 
 
Urmarire tactila pentru focalizare continua
 
Cand filmati, atingeti un subiect pe afisajul LCD. α7R IV incepe sa focalizeze si sa-l urmareasca cu Urmarire tactila. Daca α7R IV detecteaza un ochi uman, se activeaza si Focalizare automata a ochilor in timp real si incepe urmarirea.
 
 
Interfata audio digitala pentru sunet clar
 
Interfata audio digitala amplifica adaptorul Hot Shoe multi-interfata (MI Shoe). Folositi noul microfon unidirectional ECM-B1M sau noul kit adaptor XLR pentru a inregistra sunet de inalta calitate, cu nivel minim de deteriorare.
 

ILCE7RM4AB.CEC
Tipul aparatului fotoModelSony A7R IV
TipAparat foto digital (corp)
Calitatea ImaginiiSenzor imagine Cadru complet de 35 mm (35,7×23,8 mm), senzor CMOS Exmor R
Format inregistrare JPEG (conform DCF ver. 2.0, Exif Ver.2.3 si compatibil MPF Baseline), RAW (format Sony ARW 2.3)
Rezolutii filmare (pixeli) Dimensiune imagine (PIXELI) [3:2]: Full Frame de 35 mm L: 9504 x 6336 (60 M), M: 6240 x 4160 (26 M), S: 4752 x 3168 (5 M) APS-C L: 6240 x 4160 (26 M), M: 4752 x 3168 (15 M), S: 3120 x 2080 (6,5 M)
Dimensiune imagine (PIXELI) [4:3]: Full Frame de 35 mm L: 8448 x 6336 (54 M), M: 5552 x 4160 (23 M), S: 4224 x 3168 (13 M) APS-C L: 5552 x 4160 (23 M), M: 4224 x 3168 (13 M), S: 2768 x 2080 (5,8 M)
Dimensiune imagine (PIXELI) [16:9]: Full Frame de 35 mm L: 9504 x 5344 (51 M), M: 6240 x 3512 (22 M), S: 4752 x 2672 (13 M) APS-C L: 6240 x 3512 (22 M), M: 4752 x 2672 (13 M), S: 3120 x 1752 (5,5 M)
Dimensiune imagine (PIXELI) [1:1]: Full Frame de 35 mm L: 6336 x 6336 (40 M), M: 4160 x 4160 (17 M), S: 3168 x 3168 (10 M) APS-C L: 4160 x 4160 (17 M), M: 3168 x 3168 (10 M), S: 2080 x 2080 (4,3 M)
Inregistrare audio XAVC S: LPCM pe 2 canale, AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) pe 2 canale, Dolby® Digital Stereo Creator
Control focalizareMod Focalizare Automatic (A)
Continuous-Servo AF (C)
Direct Manual Focus (DMF)
Manual Focus (M)
Single-Servo AF (S)
Punct de focalizare Phase Detection: 567 puncte
Contrast Detection: 425 puncte
Control expunereSensibilitate ISO Auto, 100 pana la 32000 (Plaja extinsa: 50 pana la 102400)
Tip obturatorElectromecanic
Viteze obturator Imagini statice: de la 1/8000 la 30 sec., Bulb, Filme: De la 1/8000 la 1/4 (trepte de 1/3) pana la 1/50 in modul AUTO (pana la 1/25 in modul Obturator lent automat)
Moduri de expunere AUTOMAT (iAuto), Expunere automata programata (P), Prioritate de diafragma (A), Prioritate de timp de expunere (S), Manual (M)
Balans de alb Automat, Lumina naturala, Umbra, Noros, Incandescent, Fluorescent(Alb cald/ Alb rece/ Lumina naturala zi/ Lumina naturala), Blit, Subacvatic, Temperatura culoare (2.500.000 - 9.900.000) si filtru de culoare (G7 - M7; 57 de trepte, A7 - B7; 29 de trepte), Personalizat
Corespondenta masurare expunereMulti-segment, Central ponderata, Punctuala (Standard/Mare), Medie pe tot ecranul, Accentuare
BlitBlit incorporatNu
Control blit externTTL
Compensare blit+/- 3.0 EV (comutabil intre treptele de 1/3 si 1/2 EV)
PerformanteAntiprafDa
Tiparire ExifDA
Print Image Matching IIIDA
DPOF (Digital Print Order Format)DA
GPSNu
Memorie si alimentareSuport stocare Dual Slot SD
Alimentare 1 x acumulator reincarcabil Li-ion NP-FZ100, 7.2 VDC, 2280 mAh (autonomie de aprox. 530 cadre)
Intrare / IesireIesire HDMI3840 x 2160 (25p), 1920 x 1080 (50p), 1920 x 1080 (50i), 1920 x 1080(24p), 1920 x 1080 (60p), 1920 x 1080 (60i), 3840 x 2160 (30p), 3840 x 2160(24p), YCbCr 4:2:2 8bit / RGB 8bit
DisplayMonitor LCD Tip TFT de 7,5 cm (tip 3.0), 2.359.296 de puncte, tactil
Vizor OpticVizor electronic de 1,3 cm (tip 0,5) (color) UXGA OLED
ObiectivMontura obiectivSony E
Zoom optic 1.5x (4K), 2x (HD)
Zoom digitalSmart zoom: 35mm full frame: M: 1.5x, S: 2x APS-C: M: 1.3x, S: 2x, Digital zoom (Still images): 35mm full frame: L: 4x, M: 6.1x, S: 8x APS-C: L: 4x, M: 5.3x, S: 8x, Digital zoom (Movie): 35mm full frame: 4x APS-C: 4x
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)128.9 mm x 96.4 mm x 77.5 mm
Greutate665 g

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony ILCE-7RM4A A7R IV, Body de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony ILCE-7RM4A A7R IV, Body sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.