Sony Horizon: Forbidden West PS5

de la 302.90 lei (2 magazine)
Povestea legendarei eroine Aloy continuă într-o lume străveche de o frumusețe fără precedent. În continuarea jocului Horizon: Zero Dawn, Aloy este forțat să se îndrepte spre Forbidden West, deoarece mașinile amenință omenirea mai mult ca niciodată. Numai ea poate găsi cheia secretului, așa că vizitează ținuturi îndepărtate, neatinse de omenire de multă vreme. Întoarce-te în lumea postapocaliptică a viitorului, Horizon, explo ...

Descriere


Sony Horizon: Forbidden West PS5

Povestea legendarei eroine Aloy continuă într-o lume străveche de o frumusețe fără precedent.

În continuarea jocului Horizon: Zero Dawn, Aloy este forțat să se îndrepte spre Forbidden West, deoarece mașinile amenință omenirea mai mult ca niciodată. Numai ea poate găsi cheia secretului, așa că vizitează ținuturi îndepărtate, neatinse de omenire de multă vreme.

Întoarce-te în lumea postapocaliptică a viitorului, Horizon, explorează pădurile luxuriante, orașele scufundate și munții masivi din America viitorului. Luptă-te cu mașinării imense și întâlnește noi triburi. Salvează omenirea într-unul dintre cele mai spectaculoase jocuri din toate timpurile! 

Bucurați-vă de dezvoltarea mai profundă a caracterului, de o varietate de arme, tehnici de luptă și de un afișaj vizual care duce tehnologia PlayStation la următorul nivel în povestirea cinematografică - totul într-o lume deschisă și imensă. Horizon: Forbidden West, mai frumos, mai mare și mai interesant decât predecesorul său, este cu siguranță unul dintre cele mai bune jocuri PlayStation din 2022! 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony Horizon: Forbidden West PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony Horizon: Forbidden West PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.