Sony Here They Lie Vr (Psvr) Ps4

Sony Here They Lie Vr (Psvr) Ps4
88.96 lei
(1 magazin)
Here They Lie te trimite intr-o lume terifianta din care nu poti scapa. Exploreaza orasul de cosmar populata de creaturi stranii si rauvoitoare in acest joc horror revolutionar de tip first person compatibil cu PlayStation VR. Lupta-te pentru a supravietui in timp ce esti pus in fata unor decizii morale pe viata si pe moarte pentru a descoperi misterul femeii in galben. ...

Descriere - Sony Here They Lie Vr (Psvr) Ps4


Here They Lie te trimite intr-o lume terifianta din care nu poti scapa. Exploreaza orasul de cosmar populata de creaturi stranii si rauvoitoare in acest joc horror revolutionar de tip first person compatibil cu PlayStation VR. Lupta-te pentru a supravietui in timp ce esti pus in fata unor decizii morale pe viata si pe moarte pentru a descoperi misterul femeii in galben.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony Here They Lie Vr (Psvr) Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony Here They Lie Vr (Psvr) Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.