Sony DualShock 4 v2 (Negru)

Sony DualShock 4 v2 (Negru)
299.00 lei
(1 magazin)
 Noul controller wireless DualShock pentru PS4 permite ca lumina din light bar sa fie emisa si pe touch pad, astfel incat se formeaza o linie de aceeasi culoare. Aceasta ofera jucatorilor informatii cum ar fi personajul pe care il controleaza sau cata viata mai au si asta doar dintr-o singura privire.  In plus, noul controller DualShock 4 va avea suport pentru comunicarea prin cablu USB, pe langa cea Bluetooth, astfel incat jucatorului ii este oferita posibilitatea de a avea contro ...

Descriere - Sony DualShock 4 v2 (Negru)


 Noul controller wireless DualShock pentru PS4 permite ca lumina din light bar sa fie emisa si pe touch pad, astfel incat se formeaza o linie de aceeasi culoare. Aceasta ofera jucatorilor informatii cum ar fi personajul pe care il controleaza sau cata viata mai au si asta doar dintr-o singura privire.

 In plus, noul controller DualShock 4 va avea suport pentru comunicarea prin cablu USB, pe langa cea Bluetooth, astfel incat jucatorului ii este oferita posibilitatea de a avea control via cablu.


PS-SO-9870050
Detalii tehnice
PlatformaPS4Da
CaracteristiciTipController
ConexiuneWireless
CuloareNegru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony DualShock 4 v2 (Negru) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony DualShock 4 v2 (Negru) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.