Sony Controller Dualshock 4 V2 Wireless Jet Black Ps4

de la 258.97 lei (2 magazine)
Controller Sony Dualshock 4 V2 Wireless Jet Black Ps4 Controller Sony Dualshock 4 V2 Wireless Jet Black PS4 este un produs lansat de Sony la data de 29.11.2013 pentru PS4 . Noul controller vine cu un senzor six-axis extrem de sensibil si cu un touch pad situat in partea de sus care confera noi moduri de a juca si de a interactiona cu jocurile. Cu o simpla apasare a butonului SHARE vei putea impartasi victoriile cu prietenii - scaneaza ultimele minute din joc, ...

Descriere


Sony Controller Dualshock 4 V2 Wireless Jet Black Ps4

Controller Sony Dualshock 4 V2 Wireless Jet Black Ps4
Controller Sony Dualshock 4 V2 Wireless Jet Black PS4 este un produs lansat de Sony la data de 29.11.2013 pentru PS4.

Noul controller vine cu un senzor six-axis extrem de sensibil si cu un touch pad situat in partea de sus care confera noi moduri de a juca si de a interactiona cu jocurile.

Cu o simpla apasare a butonului SHARE vei putea impartasi victoriile cu prietenii - scaneaza ultimele minute din joc, eticheteaza si continua jocul - videoclipul se va incarca in timp ce te vei juca.

Senzorul de miscare este acum incorporat in controller.

Atmosfera va fi completa cu ajutorul efectelor de sunet aditionale redate de difuzorul incorporat sau printr-un set de casti care iti vor permite sa stai stai de vorba cu prietenii.
 

Forma butoanelor L2/R2 si L3/R3 a fost imbunatatita pentru o precizie sporita.

Controller-ul vine doatat cu un LED a carui culoare se va schimba in functie de culoarea personajelor din joc, in felul acesta jucatorii se vor putea urmari reciproc.

Specificatii:
  • Greutate:
  • Dimensiuni: 16.1 x 10 x 5.7
  • Serie: Dualshock 4
  • Culoare: Negru
  • Conectivitate: Wireless
  • Platforma: PS4
  • Capacitate baterie: 1000 mAh
 
 
 
Controller Sony Dualshock 4 V2 Wireless Jet Black Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony Controller Dualshock 4 V2 Wireless Jet Black Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony Controller Dualshock 4 V2 Wireless Jet Black Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.