Sony Camera HD pentru PlayStation 5

de la 299.00 lei (2 magazine)
CAMERA HD Pune-te in centrul experientei de partajare a jocurilor cu camera HD pentru PlayStation 5 PERSONALIZEAZA-TI PARTAJAREA JOCULUI Dotata cu obiective duble pentru captare la 1080p si un suport incorporat, camera HD opereaza fara intreruperi cu instrumentele de eliminare a fundalului de pe consola PS5, pentru a te pune in centrul atentiei.  Capteaza momente de neratat CAPTURA LA 1080P Capteaza-te in full ...

Descriere


Sony Camera HD pentru PlayStation 5

CAMERA HD

Pune-te in centrul experientei de partajare a jocurilor cu camera HD pentru PlayStation 5

PERSONALIZEAZA-TI PARTAJAREA JOCULUI

Dotata cu obiective duble pentru captare la 1080p si un suport incorporat, camera HD opereaza fara intreruperi cu instrumentele de eliminare a fundalului de pe consola PS5, pentru a te pune in centrul atentiei. 

Capteaza momente de neratat

CAPTURA LA 1080P

Capteaza-te in full-HD clar si fara intreruperi, cu obiectivele superangulare duble ale camerei, pe masura ce traiesti cele mai epice momente in joc. Creeaza rapid o inregistrare sau o transmisie a jocurilor in care te incluzi si pe tine, folosind butonul de creare al controlerului fara fir DualSense

STATIV INCORPORAT

Fa captura perfecta cu ajutorul suportului ajustabil incorporat al camerei HD. Designul sau compact permite pozitionarea in siguranta pe sau sub televizoare – unde poti ajusta fin unghiul pentru a corespunde configuratiei tale.

INSTRUMENTE DE ELIMINARE A FUNDALULUI

Ocupa locul central in productiile tale folosind instrumentele de eliminare a fundalului integrate ale consolei PlayStation®5.

Cu ajutorul camerei HD, te poti adauga in videoclipurile cu desfasurarea jocului in timp ce transmiti1 in modul picture-in-picture, cu posibilitatea de a decupa fundalul sau de a-l elimina complet, inlocuindu-l cu un ecran verde. 

 
Caracteristici Camera PlayStation 5:
Tip Camera
Compatibilitate PlayStation 5
Functii Rezolutie 1920x1080, Obiective duble, Eliminare fundal, Mod Picture-in-Picture
Greutate Colet 0.3

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony Camera HD pentru PlayStation 5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony Camera HD pentru PlayStation 5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.