Sony Bravo Team (Psvr)

Sony Bravo Team (Psvr)
oferte de la
105.68 lei

(4 magazine)
Bravo Team (Psvr) Ps4 Bravo Team (PSVR) PS4 este un joc de tip first person shooter lansat de Sony la data 07.03.2018, fiind disponibil doar pentru PS4. Jocul Bravo Team ofera o experienta virtuala intr-o tara afectata de un razboi civil, in care misiunea ta este supravietuirea intr-un mediu ostil. Experimenteaza un gameplay de tip razboi de guerila intr-un mediu urban, in care tu si inca un aliat va trebui sa fiti atent la orice colt deoarece inamicul este probabil sa apara.   ...

Descriere - Sony Bravo Team (Psvr)


Bravo Team (Psvr) Ps4 Bravo Team (PSVR) PS4 este un joc de tip first person shooter lansat de Sony la data 07.03.2018, fiind disponibil doar pentru PS4.
Jocul Bravo Team ofera o experienta virtuala intr-o tara afectata de un razboi civil, in care misiunea ta este supravietuirea intr-un mediu ostil.

Experimenteaza un gameplay de tip razboi de guerila intr-un mediu urban, in care tu si inca un aliat va trebui sa fiti atent la orice colt deoarece inamicul este probabil sa apara.

 Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony Bravo Team (Psvr) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony Bravo Team (Psvr) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.