Sony Alpha ZV-E10 Body

de la 3.374,00 lei (5 magazine)
Aparat foto Mirrorless Sony Alpha ZV-E10, 24.2MP, 4K, Body, Negru   Obiective care va extind expresia vizuala   Gasiti un obiectiv care se potriveste stilului dvs. Vlogurile profesionale sunt facile cu ZV-E10, gratie obiectivelor interschimbabile care captureaza totul in jur asa cum doriti sa vedeti. Urmariti videoclipul de mai jos pentru a descoperi cateva dintre numeroasele posibilitati creative.       Imagini ...

Descriere


Sony Alpha ZV-E10 Body

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha ZV-E10, 24.2MP, 4K, Body, Negru

 

Obiective care va extind expresia vizuala

 

Gasiti un obiectiv care se potriveste stilului dvs.

Vlogurile profesionale sunt facile cu ZV-E10, gratie obiectivelor interschimbabile care captureaza totul in jur asa cum doriti sa vedeti. Urmariti videoclipul de mai jos pentru a descoperi cateva dintre numeroasele posibilitati creative.

 

 

 

Imagini largi si dinamice

Cu un obiectiv superangular, surprindeti imagini dinamice care va evidentiaza atat pe dvs., cat si locatia in care va aflati. Capturati mai mult din oras sau din fundalul natural si invitati spectatorii sa vi se alature pentru o experienta comuna.

 
   

Fundal care capteaza atentia

Un obiectiv cu distanta focala fixa ajuta la realizarea unui vlog care atrage atentia. Acest tip de obiectiv creeaza o estompare naturala a fundalului, scotand subiectul in evidenta. Este util si cand vreti o imagine luminoasa intr-un cadru slab iluminat.

 
   

Prim-planurile scot in evidenta detaliile

Spre deosebire de alte obiective, un obiectiv macro va permite sa va apropiati de subiect, pentru a captura micile detalii la dimensiuni mari. Fie ca este un accesoriu pe care il purtati sau o mancare pe care o pregatiti, un obiectiv macro apropie foarte mult de subiect si afiseaza toate detaliile.

 
   

Actiune in departare

Cu un teleobiectiv puteti fotografia obiecte, peisaje sau actiuni indepartate cu detalii clare, cand faceti vlogging in calatorii sau fotografiati viata de zi cu zi. Zoomul poate adauga si el un element dinamic suplimentar la povestea dvs.

 
   

Extindeti experienta de vlogging cu peste 60 de obiective

Obiectivele Sony pot adauga o noua dimensiune vlogurilor realizate cu camera ZV-E10. Sony ofera mai mult de 60 de obiective concepute in mod ideal pentru camerele Sony, inclusiv obiective adaptate pentru filmare. Selectati dintr-o gama unica de obiective si explorati-va puterea de exprimare.

 

 

Vloguri impresionante, simplu

 

 

Control cu o atingere pentru estomparea fundalului

Nu sunt necesare reglaje manuale complicate, este suficient sa apasati pe un singur buton pentru a activa si a dezactiva estomparea fundalului (bokeh). Selectati „Defocalizare” pentru fundal estompat cu aspect profesional, care atrage atentia asupra subiectului, sau „Clar” pentru a afisa intreaga scena cu focalizare exacta.

 
   

Dramatism cu filmarea cu incetinitorul si rapida

Cu butonul Still/Movie/Sandamp;Q al camerei ZV-E10, puteti accesa rapid modul Sandamp;Q pentru a filma cu incetinitorul, la o viteza de 4 ori mai lenta decat in timp real. Sau, prin schimbarea setarii, puteti filma accelerat, de pana la 60 de ori mai rapid. Aceste materiale pot fi filmate fara post-editare pe PC, la calitate Full-HD.

 
   

Camera ideala pentru clipuri video cu evaluari de produse

Eliminati frustrarea ce poate insoti inregistrarea clipurilor video de evaluare a produselor. Cand activati setarea Prezentare produs, camera va schimba rapid si automat focalizarea de pe fata dvs. pe produsul tinut in fata camerei, fara a fi nevoie sa puneti mana in spatele produsului pentru a comuta focalizarea la acesta.

 

 

Tonuri naturale si fine ale pielii

Fara setari speciale, camera ZV-E10 va captura tonuri ale pielii cu un aspect natural. Puteti folosi efectul Soft Skin, pentru optimizarea aspectului pielii, pe care il puteti regla la DEZACTIVAT/Redus/Mediu/Ridicat, in functie de preferinte.

 

Inregistrari de inalta calitate, chiar si din miscare

Sistemul de stabilizare a imaginii oferit de camera ZV-E10 poate realiza inregistrari fluide si clare, chiar si atunci cand mergeti. O alta caracteristica, cea de expunere automata cu prioritate pentru fata, va creste automat intensitatea iluminarii fetei. Chiar si atunci cand mergeti, aceasta va detecteaza automat fata si face ajustari pentru a o mentine puternic iluminata in timp ce va deplasati din interior spre exterior, prin lumina sau umbra.

 
 
   

Focalizare automata precisa

Fara nicio setare, camera ZV-E10 va poate urmari automat fata si ochii pentru a mentine o focalizare constanta, fara a se abate la alte subiecte. Cand vreti sa schimbati focalizarea, atingeti monitorul LCD si camera va urmari subiectul pe care il alegeti cu ajutorul inteligentei artificiale, care sta la baza functiei de urmarire in timp real.

 
 
   

Tranzitii fluide, profesionale ale focalizarii

Pentru un aspect mai spectaculos, pe aparatul ZV-E10 puteti personaliza viteza de focalizare in acord cu dispozitia dvs. Camera va permite sa alegeti dintre sapte viteze diferite, de la o tranzitie rapida la una mai lenta. Urmariti clipul video de mai jos pentru a gasi inspiratie in legatura cu folosirea acestui caracteristici.

 
 
   

Maner de fotografiere pentru vlogging fluid

Faceti selfie-uri si fotografiati din pozitii joase sau inalte cu manerul optional GP-VPT2BT. De asemenea, puteti accesa comenzile de pe maner, fara a cauta butoanele camerei cand inregistrati. Cu ele puteti incepe si opri inregistrarea, gestiona operatiile de zoom si seta comutatorul Bokeh la „Defocus” sau „Clear”.

 

 

Imagini cu un senzor mare

 

Senzorul mai mare face diferenta cand este vorba de calitate

Imaginile impresionante oferite de ZV-E10 sunt rezultatul senzorului de imagine mare al camerei, in format APS-C, gasit chiar si pe camere profesionale de cinema. Senzorul este de peste zece ori mai mare decat cele pe care ale unui smartphone obisnuit, deci colecteaza mai multa lumina si mai multe date despre imagine, pentru a crea imagini admirabile si un efect Bokeh uimitor.
[1] APS-C  [2] 1 inch  [3] 1/2.3~1/3,4 inchi

 
   

Efect bokeh cu aspect profesional, la dispozitia dvs.

Cu ZV-E10 realizati usor imagini impresionante cu un fundal estompat, precum cele pe care le vedeti in filme. Senzorul de dimensiuni mari va permite sa faceti fotografii uimitoare, unde subiectul se evidentiaza cu adevarat fata de fundal.

 
   

Filme 4K impresionante

Puteti filma 4K la inalta rezolutie prin apasarea butonului MOVIE, senzorul de imagine mare al camerei ZV-E10 oferind o gama cromatica superba. Pentru detalii maxime, senzorul inregistreaza de 2,4 ori mai multe date decat pentru 4K, apoi le condenseaza pentru inregistrarea finala.

 
   

Inregistrari clare in lumina difuza

Chiar daca filmati in lumina slaba, camera ZV-E10 reda imagini superb detaliate cu nivel minim de zgomot. Aceasta se datoreaza senzorului de imagine de dimensiuni mari, care maximizeaza colectarea luminii. Rezultatul: imagini clare chiar si realizate in interior cu lumina difuza sau in exterior noaptea.

 

 

Pentru un sunet incredibil de clar

 

Creata pentru inregistrari clare ale vocilor

ZV-E10 va ajuta sa va inregistrati vocea clar, fara sa va faceti griji. Microfonul directional intern cu 3 capsule este optimizat pentru a capta sunetul din fata camerei, inregistrandu-va clar vocea chiar si atunci cand sunteti intr-o multime.

 
   

Sunet inregistrat clar chiar si in bataia vantului

ZV-E10 vine insotit de un paravant, care reduce zgomotul produs de vant atunci cand fotografiati in aer liber. Dupa ce atasati paravantul, veti putea filma fara griji si nu va trebui sa reglati nivelul zgomotului dupa filmare.

 
 
   

Pentru un sunet de o calitate si mai inalta

Spre deosebire de transmisiile conventionale, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la interferenta semnalului. Asociati ZV-E10 cu orice microfon de la Sony care accepta o interfata audio digitala prin intermediul unui suport multi-interfata, pentru un sunet digital clar.

 

 

Partajati si conectati

 

Conectivitate simpla si imagini de inalta calitate

Prin valorificarea senzorului mare si a microfonului incorporat, camera ZV-E10 poate fi folosita ca instrument de comunicare online, o camera de redare in timp real. Pentru a folosi aparatul ZV-E10 ca pe o camera externa, conectati-l la un PC sau la un smartphone Sony Xperia™ prin cablu USB Type-C®.

 

Inregistrati acum, partajati acum

Partajati clipuri video de calitate profesionala pe retelele sociale, aproape imediat dupa inregistrare. Aplicatia gratuita Imaging Edge Mobile™ va permite sa trimiteti rapid filmele sau imaginile statice de pe ZV-E10 pe smartphone.

 
   

Filmare pe verticala fara batai de cap

Clipurile video filmate pe verticala pot fi redate sau editate cu marcarea automata a orientarii lor verticale, astfel incat sa incarcati continut personalizat pentru ecranele smartphone-urilor.

 
   

Editare video usoara, pe un smartphone

Extensia Movie Edit va da posibilitatea de a edita clipurile video pe un smartphone. Stabilizati fotografiile afectate de tremur sau reincadrati si decupati clipurile video potrivit rapoartelor de aspect populare de pe retelele sociale.

 

 

Sursa de alimentare fara batai de cap

Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la sursa de alimentare atunci cand realizati vlogul – camera ZV-E10 este dotata cu mai multe optiuni de alimentare pentru a asigura inregistrari fara batai de cap.

 

Autonomie pentru sesiuni in aer liber

Bateria camerei ZV-E10 ofera pana la 125 de minute de filmare continua sau pana la 440 de imagini statice, astfel incat sa puteti realiza confortabil sesiuni lungi in aer liber.

 
   

Surse de alimentare externe pentru sesiuni extinse

Pentru o flexibilitate si mai mare, camera accepta alimentarea externa printr-un conector USB Type-C®, astfel incat sa puteti utiliza baterii externe pentru a prelungi durata de inregistrare.

 
   

Alimentare cu c.a. optionala, redare in timp real

Cand aveti acces la o sursa de alimentare cu curent alternativ, puteti utiliza un adaptor de curent alternativ precum AC-PW20AM. Nu va mai faceti griji cu privire la epuizarea bateriei, lucru util pentru redarea in timp real.

 

 

Creati spectacol in vlogul dvs.

 

Adaugati efecte artistice la nivelul camerei

Puteti schimba culorile pentru a crea o varietate de efecte artistice. Trebuie doar sa schimbati setarea pentru Creative Style sau sa alegeti dintre cele sapte efecte vizuale folosind modurile Efect de imagine.

 
   

Pentru tonuri cromatice creative exista S-Log3

ZV-E10 accepta modul de aspect S-Log3, gasit in alte camere de top din seria Alpha, pentru tonuri de culoare mai creative. In post-productia pe PC, S-Log3 ofera un interval dinamic ridicat pentru un control precis asupra culorilor.

 
   

Filme realiste cu 4K HDR si HLG

Camera ZV-E10 va ofera optiunea de a filma la rezolutie 4K HDR (High Dynamic Range - interval dinamic ridicat) in culori fidele, naturale, fara editare complexa in post-productie sau gradarea culorilor.

 

 

 

 

 

Imaging Edge DesktopTM pentru control de la distanta de pe PC

Duceti imaginile la nivelul urmator cu aplicatiile Imaging Edge Desktop, care va permit sa controlati si sa monitorizati fotografierea in timp real de pe ecranul computerului, dar si sa organizati si sa editati fotografiile.

 

 

ZVE10BDI.EU

Tipul aparatului foto Tip Body doar corp
Calitatea Imaginii Rezolutie efectiva (Mp) 24.2
Senzor imagine CMOS
Dimensiune senzor (mm) 23.5 x 15.6
Format inregistrare JPEG RAW RAW + JPEG
Rezolutii imagine (pixeli) 6000 x 4000 4240 x 2832 3008 x 2000 5328 x 4000 3776 x 2832 2656 x 2000 6000 x 3376 4240 x 2400 3008 x 1688 4000 x 4000 2832 x 2832 2000 x 2000
Rezolutii filmare (pixeli) 3840 x 2160 1920 x 1080
Inregistrare audio XAVC S: LPCM pe 2 canale
Control expunere Sensibilitate ISO 100-32000
Tip obturator Electronic si Mecanic
Balans de alb Incandescent Fluorescent Blit Auto Zi Personalizat Subacvatic Inorat Temperatura culoare (intre 2500 K si 9900 K) si filtru de culoare
Compensare expunere +/- 5.0 EV (trepte selectabile de 1/3 EV, 1/2 EV)
Sistem de control al imaginii Portret Peisaj Sepia Standard Intens Apus Alb-negru
Blit Blit incorporat Extern
Control blit extern TTL
Moduri sincronizare blit Sincronizare lenta Control wireless Sincronizare blit spate Blit de umplere Blit automat
Compensare blit +/- 3.0 EV (comutabil intre treptele de 1/3 si 1/2 EV)
Memorie si alimentare Suport stocare MicroSD Micro SDXC SD SDXC SDHC Pro Duo Pro Duo HG
Alimentare Acumulator NP-FW50
Intrare / Iesire Conectivitate PC Bluetooth Wi-Fi Jack audio 3.5 mm HDMI-D USB-C
Display Monitor LCD 7.5 cm
Obiectiv Montura obiectiv Sony E
Caracteristici fizice Greutate 343 g

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony Alpha ZV-E10 Body de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony Alpha ZV-E10 Body sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.