Sony Accesoriu Playstation Vr Aim Controller

234.99 lei (1 magazin)
Accesoriu Playstation Vr Aim Controller Accesoriu PlayStation VR Aim Controller este un produs lansat de Sony , la data de 16.05.2017 UN NOU NIVEL DE ACTIUNE Descoperiti un nou nivel de actiune cu controlerul de directie PS VR , creat pentru PlayStation VR , pentru a va imbunatati stilul de joc si de a aduce o precizie incredibila jocurilor compatibile cu PS VR . SENZOR DE PRECIZIE Senzori integrati de miscare si o sfera de lumina incorporata car ...

Descriere


Sony Accesoriu Playstation Vr Aim Controller

Accesoriu Playstation Vr Aim Controller
Accesoriu PlayStation VR Aim Controller este un produs lansat de Sony, la data de 16.05.2017
UN NOU NIVEL DE ACTIUNE
Descoperiti un nou nivel de actiune cu controlerul de directie PS VR, creat pentru PlayStation VR, pentru a va imbunatati stilul de joc si de a aduce o precizie incredibila jocurilor compatibile cu PS VR.

SENZOR DE PRECIZIE
Senzori integrati de miscare si o sfera de lumina incorporata care functioneaza cu camera PlayStation pentru o precizie cat mai buna in sesiunile de gaming.

IMERSIUNE COMPLETA
Simtiti lovitura in timp ce trageti si vedeti controlerul ca pe o arma virtuala, oferindu-va o legatura fizica cu lumea VR.
CONTROLUL ADAPTIV
Deplasati-va prin lumea virtuala cu stick-uri duble si controler DUALSHOCK 4, construite pentru jucatorii din stanga si drepata.


Caracteristici:
- Dimensiuni:36.3 X 21.5 X 27.6
- Culoare: Alb
- Greutate: 1.38 kg
Accesoriu Playstation Vr Aim Controller

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony Accesoriu Playstation Vr Aim Controller de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony Accesoriu Playstation Vr Aim Controller sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.