Sonos AMPG1EU1BLK

3 249.00 lei (1 magazin)
Mai multa putere. Mai multe posibilitati. 125 Watti per canal Obtineti un sunet de inalta fidelitate chiar si pentru cele mai pretentioase boxe.   HDMI ARC Adaugati un sunet stereo sau surround TV-ului dumneavoastra pentru seriale, filme si jocuri.   AirPlay Redati sunetul de pe iPhone sau iPad catre sistemul audio.   Luati sunetul afara Amplificati boxele de exterior si extindeti cu usurinta sistemul de sunet   Imbunatatiti sunetul Co ...

Descriere


Sonos AMPG1EU1BLK

Mai multa putere. Mai multe posibilitati.

125 Watti per canal

Obtineti un sunet de inalta fidelitate chiar si pentru cele mai pretentioase boxe.

 

HDMI ARC

Adaugati un sunet stereo sau surround TV-ului dumneavoastra pentru seriale, filme si jocuri.

 

AirPlay

Redati sunetul de pe iPhone sau iPad catre sistemul audio.

 

Luati sunetul afara

Amplificati boxele de exterior si extindeti cu usurinta sistemul de sunet

 

Imbunatatiti sunetul

Conectati un pick-up sau player stereo pentru a va bucura de viniluri, CD-uri si fisiere audio stocate pe dispozitivele dumneavoastra.


 

Alegeti cum controlati

Controlati Sonos Amp din aplicatia Sonos, AirPlay sau din aplicatiile preferate de muzica.Conexiuni organizate

Un set de porturi situate pe partea din spate a amplificatorului ofera o configurare simpla si permite o organizare buna a cablurilor. Conexiunile filetante pentru canale dispun de diametrul standard, ceea ce va permite sa folositi propriile cabluri banana.Adaptor Optic pentru TV-uri invechite

Folositi orice cablu HDMI si adaptorul optic pentru a conecta Sonos Amp la iesirea optica a televizorului daca acesta nu dispune de un port HDMI ARC.

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sonos AMPG1EU1BLK de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sonos AMPG1EU1BLK sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.