Sonoff 4CHPROR3

de la 169.00 lei
(3 magazine)
Aveti acces la modurile de autoblocare (va permite sa porniti dispozitivele care raman pornite pana cand sunt oprite manual), interblocare (cand porniti celalalt dispozitiv, celalalt, pornit anterior, este oprit automat) si inclinarea (cand porniti, dispozitivul este oprit dupa un timp predefinit) direct prin aplicatia de pe telefon.Modul de autoblocare va permite sa porniti / opriti imediat cele 4 surse de lumina conectate. Utilizatorii pot opera de la distanta dispozitivele conectate ...

Descriere - Sonoff 4CHPROR3


Aveti acces la modurile de autoblocare (va permite sa porniti dispozitivele care raman pornite pana cand sunt oprite manual), interblocare (cand porniti celalalt dispozitiv, celalalt, pornit anterior, este oprit automat) si inclinarea (cand porniti, dispozitivul este oprit dupa un timp predefinit) direct prin aplicatia de pe telefon.

Modul de autoblocare va permite sa porniti / opriti imediat cele 4 surse de lumina conectate. Utilizatorii pot opera de la distanta dispozitivele conectate prin intermediul aplicatiei gratuite eWeLink disponibile pe platformele iOS si Android sau cu o telecomanda radio RF 433 MHz. Asistenta vocala si colaborarea cu asistenti inteligenti sunt posibile si prin compatibilitatea cu Amazon Alexa, Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Tap, Asistent Google, Google Home, Google Nest, IFTTT.

Carcasa durabila este fabricata din material de inalta calitate pentru PC rezistent la foc, care ofera o protectie excelenta in timpul utilizarii dispozitivelor conectate.

Releul este compatibil cu multe dispozitive disponibile pe piata. Poate fi folosit cu iluminat, electrocasnice, ventilatoare si multe altele.

Specificatii:

Modelul 4CHPROR3
Gama de tensiune 100-240V c.a.50 / 60Hz
Max. 10A / 2200W / 40A / 8800W
WiFi 2,4 GHz, 802,11 b / g / n
Mecanismul de securitate WPA / WPA2.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sonoff 4CHPROR3 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sonoff 4CHPROR3 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.