Sonett Sapun Bio lichid lavanda 10L

Sapun Bio lichid lavanda, 10L Sonett Indicatii: Acest bio sapun lichid este ideal atat pentru acasa cat si pentru birouri sau institutii. Este folosit la scara larga in centre Spa si Welness, gradinite si crese, spitale particulare, centre medicale. Beneficii : Sapunul nu contine conservanti sau grasimi animale, si nici un fel de adaosuri straine naturii. Deasemenea nu contine agenti de ingrosare pentru a parea mai concentrat. Cantitate: 10L Certificare: Ecoc ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Sonett Sapun Bio lichid lavanda 10L

Sapun Bio lichid lavanda, 10L Sonett

IndicatiiAcest bio sapun lichid este ideal atat pentru acasa cat si pentru birouri sau institutii. Este folosit la scara larga in centre Spa si Welness, gradinite si crese, spitale particulare, centre medicale.
BeneficiiSapunul nu contine conservanti sau grasimi animale, si nici un fel de adaosuri straine naturii. Deasemenea nu contine agenti de ingrosare pentru a parea mai concentrat.
Cantitate10L
CertificareEcocert.
Tara de origineGermania.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sonett Sapun Bio lichid lavanda 10L de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sonett Sapun Bio lichid lavanda 10L sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.