Solingen Golden Zetty penseta 8 cm

Erbe Solingen Golden Zetty, 8 cm, redefinire a genelor si sprancenelor pentru femei, Penseta Erbe Solingen Golden Zetty îndepărtează toate firele de păr nedorite și asigură modelarea perfectă a sprâncenelor.Caracteristici:prinde chiar și cele mai fine fireasigură un rezultat profesionalcapetele sunt teșite înclinatCum se utilizează:Firul se prinde cât mai aproape de rădăcină și se smulge, cu o mișcare bruscă. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Solingen Golden Zetty penseta 8 cm

Erbe Solingen Golden Zetty, 8 cm, redefinire a genelor si sprancenelor pentru femei, Penseta Erbe Solingen Golden Zetty îndepărtează toate firele de păr nedorite și asigură modelarea perfectă a sprâncenelor.Caracteristici:prinde chiar și cele mai fine fireasigură un rezultat profesionalcapetele sunt teșite înclinatCum se utilizează:Firul se prinde cât mai aproape de rădăcină și se smulge, cu o mișcare bruscă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Solingen Golden Zetty penseta 8 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Solingen Golden Zetty penseta 8 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.