Sold-Out Software Zombie Army Trilogy Nintendo Switch

120.17 lei
(1 magazin)
Experimentează groaza de la a treia persoană și o acțiune intensă de cooperare din partea creatorilor Sniper Elite 3. În flăcările pe moarte ale celui de-al Doilea Război Mondial, Hitler a dezlănțuit un joc de noroc final, neîngrijit - o legiune de super-soldați strigoi, care amenință să copleșească întreaga Europă. Luptă prin TREI campanii epice pe 15 nivele de pompare a adrenalinei. Viteazul deșeurilor iradiate ale Germaniei solo sau luptă înapoi în spate ...

Descriere - Sold-Out Software Zombie Army Trilogy Nintendo Switch


Experimentează groaza de la a treia persoană și o acțiune intensă de cooperare din partea creatorilor Sniper Elite 3.
În flăcările pe moarte ale celui de-al Doilea Război Mondial, Hitler a dezlănțuit un joc de noroc final, neîngrijit - o legiune de super-soldați strigoi, care amenință să copleșească întreaga Europă.
Luptă prin TREI campanii epice pe 15 nivele de pompare a adrenalinei. Viteazul deșeurilor iradiate ale Germaniei solo sau luptă înapoi în spate în cooperare online pentru 2-4 jucători.
Învinge legiuni înfiorătoare de zombi în flăcări, schelete blindate, lunetiștii strigoi, demoni de foc, elite care izbesc de lanț ... și mai rău ... înainte de a înfrunta însuși demonicul Führer.
Dezmembrați tactil hoardele oculte cu arme iconice și capcane explozive, apoi urmăriți fiecare explozie pulmonară putridă, fiecare spargere osoasă putredă odată cu revenirea infamului aparat de fotografiat cu raze X.
În cele din urmă, înfruntați-vă fricile în testul final: un mod brutal de hoardă pentru 1-4 jucători pe 5 hărți care curge de sânge.Afișaj 3D cu ochelari 3D compatibili (vândut separat), necesar pentru funcțiile 3D. Accesați www.us.playstation.com/support/3D pentru detalii.
Hardware suplimentar necesar pentru redarea de la distanță.
Utilizarea contului PSN și SEN sunt supuse Termenilor și serviciului și a Contractului de utilizare și a politicii de confidențialitate aplicabile (a se vedea termenii la sonyentertainmentnetwork.com/terms-of-service & sonyentertainmentnetwork.com/privacy-policy). * Multiplayer online necesită, de asemenea, un abonament PlayStation®Plus.
1 jucător


Network Players 2-4


Dimensiune minimă de 12 GB economisire


DUALSHOCK®4


Joc 3D


Redare la distanță


Ieșire video 1080p HD


Joc online (opțional)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sold-Out Software Zombie Army Trilogy Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sold-Out Software Zombie Army Trilogy Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.