Sold-Out Software Overcooked! 2 Ps4

Overcooked! 2 PS4 este un joc de tip aventura lansat de Sold Out , cu data de lansare in: 07.08.2018, disponibil pentru PS4 , Xbox One, Nintendo Switch. Descriere: Ati salvat lumea odata, dar acum a aparut o noua amenintare. Este timpul sa va intoarceti in bucatarie pentru a infrange foamea! Veti framanta impreuna pentru a obtine cel mai mare scor in jocul multiplayer local si online. Gatiti in bucatarii noi, de la restaurante sushi pana la scoli magice si mine! ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Sold-Out Software Overcooked! 2 Ps4

Overcooked! 2 PS4 este un joc de tip aventura lansat de Sold Out, cu data de lansare in: 07.08.2018, disponibil pentru PS4, Xbox One, Nintendo Switch.

Descriere:

  • Ati salvat lumea odata, dar acum a aparut o noua amenintare. Este timpul sa va intoarceti in bucatarie pentru a infrange foamea!
  • Veti framanta impreuna pentru a obtine cel mai mare scor in jocul multiplayer local si online.
  • Gatiti in bucatarii noi, de la restaurante sushi pana la scoli magice si mine!
  • Gatiti o serie de retete noi, inclusiv sushi, prajituri, burgeri si pizza.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sold-Out Software Overcooked! 2 Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sold-Out Software Overcooked! 2 Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.