Sold-Out Software Keywe PS5

79.01 lei (1 magazin)
Descrierea Produsului: POSTA NU STA NICIODATA PE LOC! KeyWe este un joc cooperativ pentru toata familia unde jucatorii vor controla doua pasari kiwi, Jeff si Dobra, care lucreaza intr-un oficiu postal. Cele doua pasari trebuie sa se descurce cum pot ele mai bine si sa-si foloseasca toate abilitatile pentru a rezolva puzzle-uri si livra toate scrisorile si coletele, dar si pentru a scrie telegrame si mesaje urgente. OFICIUL POSTAL NU A FOST NICIODATA ATAT DE ...

Descriere


Sold-Out Software Keywe PS5

Descrierea Produsului:


POSTA NU STA NICIODATA PE LOC!

KeyWe este un joc cooperativ pentru toata familia unde jucatorii vor controla doua pasari kiwi, Jeff si Dobra, care lucreaza intr-un oficiu postal.

Cele doua pasari trebuie sa se descurce cum pot ele mai bine si sa-si foloseasca toate abilitatile pentru a rezolva puzzle-uri si livra toate scrisorile si coletele, dar si pentru a scrie telegrame si mesaje urgente.OFICIUL POSTAL NU A FOST NICIODATA ATAT DE PERICULOS

Sezoanele si vremea alterneaza iar pasarile kiwi trebuie sa faca fata cu brio incercarilor de tot felul. Modul cooperativ salveaza situatia, astfel incat KeyWe poate fi jucat local de doi jucatori sau online. Pentru cei mai curajosi exista si modul single-player unde cele doua pasari sunt controlate cu ajutorul unui singur controller.

Oficiul postal nu a fost niciodata atat de mare, cu multe incaperi care vor provoca jucatorii cu puzzle-uri interesante a caror rezolvare necesita toate abilitatile celor doua pasari. Vremea schimbatoare cu furtuni tomnatice sau viscol va transforma rapid jucatorii in postasi de elita.

Pasarile kiwi isi vor putea transforma infatisarea, de la culoarea penelor pana la accesorii cu tematica postala pentru ca, nu-i asa, pasarile kiwi arata foarte bine cand au palarii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sold-Out Software Keywe PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sold-Out Software Keywe PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.