Solaris Plant Condiment Turmeric Macinat 140gr

de la 8,40 lei (2 magazine)
Originar din sud-estul Asiei, este inrudit cu ghimbirul, insa are o aroma bine definita. Turmericul contine curcumina, substanta folosita frecvent pentru numeroasele sale proprietati terapeutice. Mod de utilziare:  Se adauga in supe, tocanite, orez, la preparatele din legume, sosuri si salate. Poate fi folosit ca inlocuitor mai ieftin al sofranului.  ...

Descriere


Solaris Plant Condiment Turmeric Macinat 140gr

Originar din sud-estul Asiei, este inrudit cu ghimbirul, insa are o aroma bine definita. Turmericul contine curcumina, substanta folosita frecvent pentru numeroasele sale proprietati terapeutice.

Mod de utilziare: Se adauga in supe, tocanite, orez, la preparatele din legume, sosuri si salate. Poate fi folosit ca inlocuitor mai ieftin al sofranului. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Solaris Plant Condiment Turmeric Macinat 140gr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Solaris Plant Condiment Turmeric Macinat 140gr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.