SOiL Ulei de Macese 30 ml

de la 83,00 lei (2 magazine)
Descriere - Acest ulei hranitor este cunoscut pentru proprietatile sale de regenerare a tesuturilor si este ideal pentru pielea uscata si deteriorata, datorita continutului ridicat de vitamina A si a continutului de acizi grasi esentiali. - Uleiul de tip baza de macese, un ulei natural, pur si organic este obtinut prin presarea la rece a semintele fructelor intense, rosii, ale acestui arbust. - Are o textura lejera si confera stralucire tenului. - Este utilizat pentru a trata cicatrice ...

Descriere


SOiL Ulei de Macese 30 ml

Descriere - Acest ulei hranitor este cunoscut pentru proprietatile sale de regenerare a tesuturilor si este ideal pentru pielea uscata si deteriorata, datorita continutului ridicat de vitamina A si a continutului de acizi grasi esentiali.
- Uleiul de tip baza de macese, un ulei natural, pur si organic este obtinut prin presarea la rece a semintele fructelor intense, rosii, ale acestui arbust.
- Are o textura lejera si confera stralucire tenului.
- Este utilizat pentru a trata cicatricele si pentru a reduce ridurile si semnele de imbatranire prematura, in special ca urmare a actiunii negative a soarelui.
- Se poate utiliza ca ulei de tip baza pentru masaj si aromoterapie sau pentru a crea produse derivate de infrumusetare.
Proprietati - Uleiurile de tip baza SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta, sunt in general presate la rece si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante.
- Acest ulei esential este un produs 100% Certificat Organic si nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranti artificiali, parfum artificial sau silicon.
- Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure si nediluate.
Continut - O sticluta contine 30 ml ulei de tip baza macese (Rosa canina), produs certificat ecologic Ecocert.
- Ingrediente: ulei de tip baza macese (Rosa canina)*, *=agricultura ecologica.
Utilizare - In aromoterapie, aceste uleiuri sunt folosite ca baza in care sunt diluate uleiurile esentiale concentrate SOiL.
- Amestecate cu uleiuri esentiale, sau utilizate ca atare, uleiurile de tip baza pot fi folosite pentru masaj, aplicare pe piele sau ca uleiuri de baie, care se adauga in apa calda pentru un plus de hidratare.
- Atentie: A nu se administra intern.
- A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
- A nu se lasa la indemana copiilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SOiL Ulei de Macese 30 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SOiL Ulei de Macese 30 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.