Softwin Internet Security 2018 – 1 an / 1 PC, licență electronică 32/64 bit

de la 82.11 lei
(2 magazine)
Scorul Bitdefender Internet Security: Medalia de aur în Top Ten Reviews Punctaj de 9.1/10 în Top 10 AV software Securitate fără egal Bitdefender oprește amenințările online pe care alte produse nu le descoperă. Eficiența ridicată a programului constă în detectarea în timp real și virtualizată bazată pe comportament și a serviciilor sale bazate pe cloud. Control activ al virușilor – Detectează viruși noi și necunoscuți prin monitorizarea comportamentului procesel ...

Descriere


Softwin Internet Security 2018 – 1 an / 1 PC, licență electronică 32/64 bit

Scorul Bitdefender Internet Security: Medalia de aur în Top Ten Reviews Punctaj de 9.1/10 în Top 10 AV software Securitate fără egal Bitdefender oprește amenințările online pe care alte produse nu le descoperă. Eficiența ridicată a programului constă în detectarea în timp real și virtualizată bazată pe comportament și a serviciilor sale bazate pe cloud. Control activ al virușilor – Detectează viruși noi și necunoscuți prin monitorizarea comportamentului proceselor care rulează. Mod de salvare – Repornește computerul într-un mediu de încredere, care este folosit pentru curățare și restaurare Browser virtualizat – Izolează browserul față de sistemul de operare într-un mediu furnizat de Bitdefender pentru a bloca amenințările web Scanner de vulnerabilitate – Verifică calculatorul pentru a descoperi software-ul de securitate lipsă sau învechit, precum și setările de sistem potențial nesigure Anti-spam – Împiedică mailurile nedorite să intre în Inbox Firewall dublu – Monitorizează conexiunile dvs. la Internet și împiedică accesul străinilor la conexiunea dvs. Wi-Fi Control parental – Blochează conținut necorespunzător, restricționează accesul web între anumite ore și ajută părinții să monitorizeze de la distanță activitățile online ale copiilor lor Navigare pe rețelele sociale în siguranță Protejați-vă pe dvs. și pe prietenii dvs. de amenințările care încearcă să distrugă încrederea pe care ați construit-o reciproc. Protecția rețelei sociale – Filtrează linkurile pe care le primiți de la prietenii dvs. din Facebook și Twitter și monitorizează setările dvs. de confidențialitate Consilier la căutare – Vă avertizează în avans despre site-urile cu riscuri chiar în rezultatele de căutare ale Google și Bing Confidențialitate totală Bitdefender vă protejează confidențialitatea și datele personale printr-o serie de module și funcții specializate. Filtrul datelor personale – Împiedică datele sensibile, cum ar fi, spre exemplu, codul numeric personal, să iasă din calculatorul dvs. Anti-phishing – Blochează site-urile web care fac diverse escrocherii sau încercări de phishing prin intermediul cărțiilor de credit Viteză maximă Programul nu are niciun impact asupra performanței computerului, deoarece scanarea are loc numai când sistemul este inactiv.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Softwin Internet Security 2018 – 1 an / 1 PC, licență electronică 32/64 bit de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Softwin Internet Security 2018 – 1 an / 1 PC, licență electronică 32/64 bit sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.