Softwin Antivirus Plus - 5 useri

170.05 lei (1 magazin)
Descriere   Bitdefender Antivirus Plus  furnizeaza multiple straturi de protectie impotriva amenintarilor ransomware. Utilizand tehnologia bazata pe detectie comportamentala, previne infectarile si iti protejeaza documentele importante impotriva criptarii de tip ransomware. Produs multiuser - licente multiple: 1, 3, 5 sau 10 utilizatori. Noua caracteristica Remediere Ransomware a fost dezvoltata pentru a-ti proteja datele personale – docu ...

Descriere


Softwin Antivirus Plus - 5 useri

Descriere

 

Bitdefender Antivirus Plus furnizeaza multiple straturi de protectie impotriva amenintarilor ransomware. Utilizand tehnologia bazata pe detectie comportamentala, previne infectarile si iti protejeaza documentele importante impotriva criptarii de tip ransomware.

Produs multiuser - licente multiple: 1, 3, 5 sau 10 utilizatori.

Noua caracteristica Remediere Ransomware a fost dezvoltata pentru a-ti proteja datele personale – documente, poze, videoclipuri, muzica – impotriva unor eventuale atacuri ransomware.

Opreste atacurile cibernetice inainte ca acestea sa fie declansate
Strat adaptabil de protectie la nivel de retea. Un nou strat adaptabil de protectie la nivel de retea, care previne exploatarea vulnerabilitatilor sistemului tau, detecteaza si blocheaza incercari de brute-force, impiedica incercarile de compromitere a dispozitivului tau in atacuri de tip botnet si impiedica trimiterea informatiilor sensibile prin formulare nesecurizate.

Securitate
Bitdefender obtine in mod constant cea mai buna protectie in cadrul testelor de detectie malware efectuate de laboratoare independente.

Performanta PC
Software-ul de securitate Bitdefender ofera viteza optimizata si cea mai buna performanta indiferent de platforma.

Protectia datelor confidentiale
Protectia completa Bitdefender are grija de confidentialitatea ta online si de informatiile tale cu caracter personal.

Alege cea mai buna securitate si uita de griji pentru totdeauna

Actualizari automate
Fiecare produs Bitdefender este conceput astfel incat sa se actualizeze in mod automat si sa te protejeze impotriva celor mai avansate amenintari cibernetice de pe planeta.
In abonamentul tau sunt incluse actualizarile la cea mai recenta versiune si caracteristici imbunatatite, chiar daca esti la jumatatea perioadei de abonament.

Protectie continua
Serviciul nostru de protectie continua* este menit sa te ajute sa economisesti timp si efort, reducand riscul de infectie prin reinnoirea automata a abonamentului tau.
Este o metoda simpla de a elimina orice intreruperi ale securitatii intre perioadele dintre abonamente, asigurandu-se ca dispozitivele, fisierele si identitatea ta sunt protejate intotdeauna.

*Protectia continua este un serviciu optional, pe care il poti dezactiva oricand doresti.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Softwin Antivirus Plus - 5 useri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Softwin Antivirus Plus - 5 useri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.