Soedesco Toki Tori 2+ Pc

Toki Tori 2+ Pc  este un joc de tip aventura lansat de Soedesco  la data de 02/26/2016 disponibil  pentru  PlayStation 4 si PC. Eroul nostru galben care este vedeta jocului nu va ajunge nicaieri fara creaturile pe care le intalneste de-a lungul drumului. Inarmat doar cu miscarile  Whistle  si  Stomp el se poate folosi si poate influenta abilitatile unice ale acestor creaturi ciudate. Scopul tau este de a elimina invazia de creaturi si de a salva insula!     Toki ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Soedesco Toki Tori 2+ Pc

Toki Tori 2+ Pc este un joc de tip aventura lansat de Soedesco  la data de 02/26/2016 disponibil  pentru  PlayStation 4 si PC.

Eroul nostru galben care este vedeta jocului nu va ajunge nicaieri fara creaturile pe care le intalneste de-a lungul drumului. Inarmat doar cu miscarile Whistle si Stomp el se poate folosi si poate influenta abilitatile unice ale acestor creaturi ciudate. Scopul tau este de a elimina invazia de creaturi si de a salva insula!
 
 
Toki Tori 2+ Pc este un joc de tip aventura puzzle in care nu exista nici un tutorial nimeni nu iti spune ce sa faci in Toki Tori 2+. Distractia este in explorarea si depasirea obstacolelor ce vor veni din padurea de pe insula pe cont propriu.
Toki Tori 2+ Pc

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Soedesco Toki Tori 2+ Pc de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Soedesco Toki Tori 2+ Pc sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.