Soedesco Reus Ps4

Reus este un joc despre modelarea naturii si despre lacomia omenirii. Controlezi giganti mitici cu ajutorul carora ai posibilitatea de a controla fiecare aspect al naturii. Poti modifica infatisarea unor medii crea viata si manipulari genetice. Cu toate acestea la un moment dat omenirea intra in scena si scapa de sub controlul gigantilor. Inca le poti schimba mediul inconjurator sau crea oceane vaste sub orasele acestora dar nu le poti schimba vointa. Provocarea con ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Soedesco Reus Ps4

Reus este un joc despre modelarea naturii si despre lacomia omenirii. Controlezi giganti mitici cu ajutorul carora ai posibilitatea de a controla fiecare aspect al naturii. Poti modifica infatisarea unor medii crea viata si manipulari genetice.



Cu toate acestea la un moment dat omenirea intra in scena si scapa de sub controlul gigantilor. Inca le poti schimba mediul inconjurator sau crea oceane vaste sub orasele acestora dar nu le poti schimba vointa.



Provocarea consta in a face omenirea si natura sa traiasca in armonie in timp ce te vei confrunta cu diferite oferte din partea oamenilor razboaie sau alte calamitati intentionate din partea acestora iar combaterea acestora si chiar supravietuirea dupa acestea tin de tine.

Reus Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Soedesco Reus Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Soedesco Reus Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.