Sodasan Detergent ecologic sensitive pentru rufe albe și colorate bebeluși 1,5 l

    Detergentul ecologic lichid pentru rufe albe si colorate sensitiv din gama Sodasan este destinat in special persoanelor cu pielea sensibila, pentru alergici si copii, spala eficient rufele si le catifeleaza. Pe baza de sapun si surfactanti vegetali, neparfumat. Protejeaza fibrele si culorile, nu contine parfum nici uleiuri esentiale, dar rufele raman cu un miros curat si sanatos, mai ales daca se usuca in spatii deschise.       Caracteris ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Sodasan Detergent ecologic sensitive pentru rufe albe și colorate bebeluși 1,5 l

 

 

Detergentul ecologic lichid pentru rufe albe si colorate sensitiv din gama Sodasan este destinat in special persoanelor cu pielea sensibila, pentru alergici si copii, spala eficient rufele si le catifeleaza. Pe baza de sapun si surfactanti vegetali, neparfumat. Protejeaza fibrele si culorile, nu contine parfum nici uleiuri esentiale, dar rufele raman cu un miros curat si sanatos, mai ales daca se usuca in spatii deschise.

 

 

 

Caracteristici:

 

- detergent ecologic lichid sensitiv

 

- special creat pentru persoanele cu piele sensibila, pentru alergici si copii

 

- pe baza de sapun si surfactanti vegetali

 

- neparfumat

 

- nu contine parfum nici uleiuri esentiale.

 

Utilizare: se poate folosi atat pentru spalari manuale cat si pentru masina automata. Poate fi folosit si la apa dura. Cantitate recomandata pentru masina de spalat: 80 ml pentru un ciclu de spalare de rufe cu murdarire medie si 1,5 L detergent suficient pentru 19 spalari cu rufe de murdarire medie.

 

 

 

Ingrediente: apa, sapun din plante organic, surfactanti din zaharuri, iminodisuccinate de sodiu, polyaspartate, citrati, etanol (alcool din plante).

Cantitate: 1.5 L Aromă: fără parfum Tip: pentru bebeluși Spălare: manuală și automată

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sodasan Detergent ecologic sensitive pentru rufe albe și colorate bebeluși 1,5 l de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sodasan Detergent ecologic sensitive pentru rufe albe și colorate bebeluși 1,5 l sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.