Soaphoria Săpun natural din cărbune Carbone 110 g

Săpunul este destinat să îngrijească pielea problematică. CompoziÈ›ia sa deosebit de fină se bazează pe uleiuri organice. Ingredientele active ale produsului sunt doar carbon activat È™i ulei de arbore de ceai. Carbonul activat din punct de vedere ecologic, carbon activat, este un sorbent microporos, a cărui structură È™i suprafață specifică ridicată absoarbe perfect impuritățile È™i excesul de sebum. Uleiul de cătină contribuie la reducerea condiÈ›iilor inflamatorii È ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Soaphoria Săpun natural din cărbune Carbone 110 g

Săpunul este destinat să îngrijească pielea problematică. Compoziția sa deosebit de fină se bazează pe uleiuri organice. Ingredientele active ale produsului sunt doar carbon activat și ulei de arbore de ceai. Carbonul activat din punct de vedere ecologic, carbon activat, este un sorbent microporos, a cărui structură și suprafață specifică ridicată absoarbe perfect impuritățile și excesul de sebum. Uleiul de cătină contribuie la reducerea condițiilor inflamatorii și are efecte preventive. Eficacitatea sa se datorează ingredientelor sale biologic active, cum ar fi flavonoide, numite vitamina P; carotenoide și caroten; acidul folic; vitaminele A, E, K și provitamina D (steroizi de plante); fytoncyty; taninuri, săruri minerale (fier, bor, mangan); acizi organici (tartric, malic) și acizi grași nesaturați (de exemplu acidul oleic). Uleiul de arbore de ceai, în forma sa pură, de 100%, acționează antiseptic. În plus, este hipoalergenic la doza corectă. Utilizarea zilnică a produsului ajută la eliminarea simptomelor de acnee, regenerarea pielii. De asemenea, previne formarea de acnee prin eliminarea murdăriei și a grăsimilor nedorite. Conține uleiuri naturale care asigură o curățare netedă și profundă a pielii. În plus, înmoaie, fără a lăsa urme de grasime. Linia de produse Carbone este perfectă pentru pielea care sufera de acnee.Săpun unic realizat manual, pe bază de uleiuri organice de cea mai bună calitate, unt și glicerină vegetală. Ingrijirea uleiurilor esentiale si aromelor naturale, a ierburilor benefice si a extractelor acestora, precum si a altor ingrediente active confera fiecarui produs unicitatea si functii benefice. Nu în ultimul rând, mirosul fascinant al săpunilor ne amintește de flora regiunilor individuale ale țării noastre, dar și din alte părți ale lumii. Curăță cu grijă pielea și trateaza întregul corp fără a usca. Inmoaie pielea și leagă umezeala de ea.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Soaphoria Săpun natural din cărbune Carbone 110 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Soaphoria Săpun natural din cărbune Carbone 110 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.