Smoby Fun Center MultiColor

Smoby Fun Center MultiColor
imagine exemplificativa

Evolutie pret
oferte de la 1,489.00 LEI
15 magazine

Lista de preturi

Pret produs
Magazin
acum 42 min
lipsa informatii stoc20 RON colete pana la 10 kg

Descriere - Smoby Fun Center MultiColor


Centru de joaca Smoby Fun Center MultiColor s7600840203
Detalii privind produsul

Centrul de joacă sport Smoby Fun Center este un centru de joacă fantastic ideal pentru curte sau grădină cel care contine topogan pentru copii, măsută,  căsută, panou înalt de baschet, cătărător  si poartă de fotbal fiind toate acestea format complex. Copii de acum încolo nu o să se mai plictisească. Produsele Smoby au culori neutre tipice rosu, verde, alb si grii astfel se potriveste foarte bine în grădină împodobind acesta. Centru de joacă sport pentru copii este o joacă unică cu cel care copii ani de zile se pot distra. Structura solidă are o atingere plăcută si este fabricat din material plastic rezistent.

Lungimea topoganului splendid pentru copii de culoarea portocaliu-verde este de 150 cm si apartine centrului de joacă sport cu cel care se copii se joc ore întregi. Pe vârful topoganului copii pot urca cu ajutorul scării aflate pe partea cealaltă a jocului, care este practic si cu suficient loc pentru lăbutele copiilor mici pentru ca să poată urca mai usor. Distanta între etaje este de 72 cm. În lateralul centrului de joacă se află o măsută cu bănci astfel între timp copii poate să se joacă picnic, să deseneze sau chiar să se odihnească. Culoarea măsutei completază perfect celelate elemente a centrului de joacă. Dimensiunile măsutei sunt 55x 33 cm, înăltimea băncii 26 cm, lătimea de 16 cm.

Pentru Încântarea copiilor un panou de baschet si o poartă de fotbal apartine tot de centrul de joacă. Dacă copii s-au săturat de fotbal se apuc de meciul de baschet.  Panoul de baschet se poate regla la două înăltimi. Centrul de joacă are geamuri mari si functionează si ca si o căută cu usă înjumătătită. Căsuta este protejat cu acoperis de vremea neplăcută. Este suficient de spatios astfel asigură loc deodată pentru mai multe copii. Datorită jocurilor de echipă copii îsi dezvolta comunicatia,  Învată cuvinte noi si învată să împartă jucăriile cu altii.

Pentru asigurarea sigurantei canturile centrului de joacă sunt rotunjite. Înăltimea centrului este de 176 cm. Dimensiunile jocului sunt 284x203x176 cm. Înăltimea etajului de la podea 72 cm.  Este recomandat copiilor de la 2 ani si este fabricat pentru o durată lungă. Ideal pentru joaca mai multor copii astfel fortifică relatia comună de prieteni. Centrul distractiv este visul devenit realitate. Pot alege dintre baschet, topogan sau cătărit. 

Suprafata centrului contine un filtru UV, care asigură  să nu piardă culorile astfel ani întregi vor sustine culorile strălucitoare. Centrul Smoby nu numai la copii nostri ci si la prieteni va avea un succes mare. Poate deveni un complementar  superb al grădinii sau a curtii. Un propriu centru de joacă este visul devenit realitate al oricărei copil. Calitate, executie unică, materile plăcute si o multime de posibilităti de distractie, acestea sunt toate caracteristicile furnizorului franzuzesc al jucăriilor Smoby. Centrul de joacă are certificate NF si GS si este recomandat de la 2 ani.  Calitatea si rezistenta testată au depăsit măsură prescrisă de către uniunea europeană. Rezistenta produsului este comparabil cu rezistenta unui jucărie folosit intensiv 3 ani de zile dealungul.  Dispune  de marcare Geprüfte Sicherheit acordat de un laborator independent.

Caracteristici
 • centru de joacă sport multifunctional
 • o jucărie complexă pentru mai multi copii
 • contine poartă de fotbal
 • panou de baschet reglabil la două înăltimi
 • lungimea topoganului 150 cm
 • dimensiunile mesei de picnic 55x33 cm Înăltimea băncutei 26 cm
 • scară spre înăltimea topoganului
 • căsută cu geamuri înalte si cu usă împărtită
 • căsută spatioasă pentru mai multi copii 
 • produs de calitate franzuzească
 • material rezistent din pastic
 • plastic cu filtru antisoare, care asigură protectie pentru nedecolorare
 • se potriveste în orice curte de casă 
 • dezvoltă miscarea copiilor 
 • dedicat copiilor peste 2 ani
 
 

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Smoby Fun Center MultiColor de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Smoby Fun Center MultiColor puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Smoby Fun Center MultiColor sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]