SmallRig Ultra Slim 4K HDMI Cable 55cm 2957

42.84 lei (1 magazin)
SmallRig Ultra Slim 4K HDMI Cable 55cm 2957 este un cablu HDMI de înaltă calitate special conceput pentru camere și aparate foto. Este compatibil cu DSLR, monitor, transmițător și receptor video fără fir și alte dispozitive cu porturi HDMI de dimensiuni complete (full size). Este versiunea HDMI 2.0 și acceptă rezoluții de până la 4K @ 60HZ și este compatibil cu versiunile anterioare. Designul ultra-subțire cu diametrul exterior de 3,6 mm îl face mai s ...

Descriere


SmallRig Ultra Slim 4K HDMI Cable 55cm 2957

SmallRig Ultra Slim 4K HDMI Cable 55cm 2957 este un cablu HDMI de înaltă calitate special conceput pentru camere și aparate foto. Este compatibil cu DSLR, monitor, transmițător și receptor video fără fir și alte dispozitive cu porturi HDMI de dimensiuni complete (full size). Este versiunea HDMI 2.0 și acceptă rezoluții de până la 4K @ 60HZ și este compatibil cu versiunile anterioare. Designul ultra-subțire cu diametrul exterior de 3,6 mm îl face mai subțire și mai moale decât un cablu HDMI obișnuit. Conectorii cu profil redus nu vor bloca porturile adiacente. Este un cablu HDMI perfect pentru aparatul foto cu o lungime a cablului de 55 cm. Legătura de cablu inclusă pentru gestionarea cablurilor vă va ajuta să vă instalați echipamentul în ordine.

Nota: Cablul este compatibil numai cu dispozitive cu porturi HDMI de dimensiuni complete (standard full size)

Mai multe informatii de pe site-ul producatorului, SMALLRIG.COM. Recenzii internationale pe BHPHOTOVIDEO.COM

1 x cablu 2957; 1 x Cable tie; Garantie 24 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SmallRig Ultra Slim 4K HDMI Cable 55cm 2957 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SmallRig Ultra Slim 4K HDMI Cable 55cm 2957 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.