Smailo SharpView

549.00 lei
(1 magazin)
Noua camera video auto Smailo SharpView Smailo SharpView este noua camera de la Smailo cu filmare Full HD, unghi de 150 de grade, control prin gesturi şi Wi-Fi integrat. Înregistrare Full HD Înregistrați la o rezoluţie de 1080p (Full HD), 30 de cadre pe secundă. Fişierele vor fi stocate pe cardul de memorie. Wi-Fi integrat Vizionați filmulețele înregistrate prin aplicația RoadCam (descărcați aplicați ...

Descriere


Smailo SharpView

 • Noua camera video auto Smailo SharpView

Smailo SharpView este noua camera de la Smailo cu filmare Full HD, unghi de 150 de grade, control prin gesturi şi Wi-Fi integrat.

 • Înregistrare Full HD

Înregistrați la o rezoluţie de 1080p (Full HD), 30 de cadre pe secundă. Fişierele vor fi stocate pe cardul de memorie.

 • Wi-Fi integrat

Vizionați filmulețele înregistrate prin aplicația RoadCam (descărcați aplicația din Google Play/App Store), după ce camera a fost conectată prin Wi-Fi.

 • Senzor de şoc

De fiecare dată când este detectat un șoc/impact/coliziune, camera va salva clipul în timpul căruia s-a produs evenimentul. Senzorul G detectează impactul, fapt ce va duce la protejarea automată a înregistrării curente în caz de coliziune.

 • Mod parcare

Înregistrați chiar și atunci când mașina e parcată. Camera pornește automat și începe înregistrarea la detectarea de vibrații peste o anumită valoare. Funcția se poate activa în scopul supravegherii în caz de impact, în lipsa șoferului. Pentru ca această funcție să poată fi folosită este obligatoriu ca senzorul G să fie activat.

 • Control prin gesturi

Controlati camera cu ajutorul gesturilor. Realizati o fotografie printr-un simplu gest din mână, de la o distanță de până la 20 cm. Puteți alege între două opțiuni, fotografie (implicită) sau protejarea fișierului.

 • Modul GPS (nu este inclus)

Modulul GPS poate fi achiziționat separat. Acesta înregistrează locaţia şi coordonatele geografice. Datorită acestui fapt veţi obţine un set de informaţii cu privire la traseul parcurs.

 • Unghi larg de captare a imaginilor

Obiectivul panoramic de 150 de grade asigură captarea de imagini largi şi detaliate.

 • Ecran de 1,4’’

Cu ajutorul ecranului veţi putea vedea tot ceea ce filmează camera Smailo SharpView sau veţi putea reda filmuleţele sau pozele captate de aceasta.

 • Slot de card MicroSD (până la 32GB)

Controlaţi spaţiul de stocare a filmelor şi imaginilor din aparatul dumneavoastră prin ataşarea unui card MicroSD.

 • Aplicația RoadCam
 1. vizualizarea şi redarea filmuletelor
 2. detecteaza informațiile modului GPS si reda pozitionarea pe harta
 3. partajarea înregistrărilor pe reţelele de socializare, cum ar fi Facebook®.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Smailo SharpView de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Smailo SharpView sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.