Sly ReduSalt - Sare Cu Sodiu Redus 150gr

Sly ReduSalt - Sare Cu Sodiu Redus 150gr
oferte de la
4.89 lei

(4 magazine)
Este o formulă inteligentă de sare, care reduce sodiul dăunător inimii și organismului tău, adăugând potasiu.Ceea ce o face și mai specială este că păstrează exact același gust cu al sării obișnuite reducând sodiul cu până la 50% în funcție de alimentele preparate.7 motive pentru a înlocui sarea obișnuită cu ReduSalt:- ai grijă de inima ta- același gust cu sarea obișnuită- reduci riscul apariției hipertensiunii- reduci retenția de ...

Descriere - Sly ReduSalt - Sare Cu Sodiu Redus 150gr


Este o formulă inteligentă de sare, care reduce sodiul dăunător inimii și organismului tău, adăugând potasiu.

Ceea ce o face și mai specială este că păstrează exact același gust cu al sării obișnuite reducând sodiul cu până la 50% în funcție de alimentele preparate.
7 motive pentru a înlocui sarea obișnuită cu ReduSalt:
- ai grijă de inima ta
- același gust cu sarea obișnuită
- reduci riscul apariției hipertensiunii
- reduci retenția de lichide
- ajuți la reducerea riscului de infarct
- îți protejezi rinichii
- ai aport de potasiu

Toate acestea fără a schimba nici un gram de gust!

Redusalt este o sare specială destinată unui stil de viață echilibrat. ReduSalt reduce cu 35% din sodiul dăunător pe care îl înlocuiește cu un aport bun de potasiu.
Folosit în dieta zilnică, ajută la menținerea unei tensiuni arteriale normale și la protejarea inimii. Se utilizează în toate preparatele reci sau gătite ca și sarea obișnuită.

Ingrediente: Clorura de sodiu, clorura de potasiu, antiaglomeranti (E535,E551)
Sodiu redus cu 35%

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sly ReduSalt - Sare Cu Sodiu Redus 150gr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sly ReduSalt - Sare Cu Sodiu Redus 150gr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.