Skag Mapa AR carton cu elastic, 25 x 35 wild animals, tigru

SKAG AR este aplicatia care te duce intr-o lume virtuala direct de pe mapa ta. Descarci GRATIS aplicatia, scanezi codul de pe mapa si o lume intreaga prinde viata. Figurinele 3D apar animate pe ecranul telefonului tau (sau al tabletei tale). Te distrezi, te relaxezi, te bucuri de lumea ta virtuala. Format A4, din carton cu aplicatie AR, sistem de inchidere cu elastic. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Skag Mapa AR carton cu elastic, 25 x 35 wild animals, tigru

SKAG AR este aplicatia care te duce intr-o lume virtuala direct de pe mapa ta. Descarci GRATIS aplicatia, scanezi codul de pe mapa si o lume intreaga prinde viata. Figurinele 3D apar animate pe ecranul telefonului tau (sau al tabletei tale). Te distrezi, te relaxezi, te bucuri de lumea ta virtuala. Format A4, din carton cu aplicatie AR, sistem de inchidere cu elastic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Skag Mapa AR carton cu elastic, 25 x 35 wild animals, tigru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Skag Mapa AR carton cu elastic, 25 x 35 wild animals, tigru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.