Skag Cutie arhivare, A4, 8 cm, plastic transparent, albastru

24.99 lei
(1 magazin)
Cutie arhivare Skag A4, 8cm plastic transparent. O modalitate vesela de a arhiva si proteja documente. Spatioase si pline de culoare, sunt ideale pentru a proteja lucrarile copiilor sau pentru a-ti umple biroul de culoare. Cotorul de 8 centimetrii este dotat cu un buzunar cu eticheta pentru o organizare cat mai eficienta ce te va ajuta in identificarea documentelor necesare intr-un timp cat mai scurt. Din plastic transparent rigid, in format A4 si sistem de inchidere velcro. Dimen ...

Descriere


Skag Cutie arhivare, A4, 8 cm, plastic transparent, albastru

Cutie arhivare Skag A4, 8cm plastic transparent. O modalitate vesela de a arhiva si proteja documente. Spatioase si pline de culoare, sunt ideale pentru a proteja lucrarile copiilor sau pentru a-ti umple biroul de culoare. Cotorul de 8 centimetrii este dotat cu un buzunar cu eticheta pentru o organizare cat mai eficienta ce te va ajuta in identificarea documentelor necesare intr-un timp cat mai scurt. Din plastic transparent rigid, in format A4 si sistem de inchidere velcro. Dimensiuni: 27cm x 36.5 cm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Skag Cutie arhivare, A4, 8 cm, plastic transparent, albastru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Skag Cutie arhivare, A4, 8 cm, plastic transparent, albastru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.