SJCAM Antena GPS pentru camere de bord DASH Plus

99.99 lei
(1 magazin)
Cu ajutorul acestei antene GPS veti putea vedea si inregistra in timp real pe camera SJDASH Plus coordonatele GPS si viteza cu care va deplasati. Aceste informatii pot fi foarte folositoare in cazul in care aveti un incident si trebuie sa dovediti locatia exacta unde s-a intamplat, dar si viteza de deplasare. De asmenea, este un dispozitiv foarte bun pentru flote, cu aceasta antena GPS veti putea monitoriza mai corect si mult mai precis unde se afla o anumita masina. In acelasi timp va ...

Descriere


SJCAM Antena GPS pentru camere de bord DASH Plus

Cu ajutorul acestei antene GPS veti putea vedea si inregistra in timp real pe camera SJDASH Plus coordonatele GPS si viteza cu care va deplasati. Aceste informatii pot fi foarte folositoare in cazul in care aveti un incident si trebuie sa dovediti locatia exacta unde s-a intamplat, dar si viteza de deplasare. De asmenea, este un dispozitiv foarte bun pentru flote, cu aceasta antena GPS veti putea monitoriza mai corect si mult mai precis unde se afla o anumita masina. In acelasi timp va poate ajuta si impotriva companiilor de asigurari daca aveti vreun incident. Antena se monteaza foarte usor pe parbrizul masinii cu ajutorul adezivului 3M inclus. Apoi trebuie doar sa o conectati la camera de bord SJDASH+ si la incarcatorul auto. Lungimea cablului este de 2.5 metri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SJCAM Antena GPS pentru camere de bord DASH Plus de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SJCAM Antena GPS pentru camere de bord DASH Plus sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.