SilverStone SST-ST50F-ES-230 black

  Putere 500W Puterea sursei de alimentare este un parametru extrem de important, ceea ce inseamna cantitatea de energie care poate fi furnizata componentelor computerului. Echipamentele mai putin avansate, al caror scop principal este munca de birou, pot fi alimentate de obicei cu 500W . Cu toate acestea, acest lucru trebuie verificat cu atentie. Este suficient sa adaugati cerintele de energie ale tuturor componentelor. O solutie simpla va fi utilizarea un ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


SilverStone SST-ST50F-ES-230 black

 
Putere 500W

Puterea sursei de alimentare este un parametru extrem de important, ceea ce inseamna cantitatea de energie care poate fi furnizata componentelor computerului. Echipamentele mai putin avansate, al caror scop principal este munca de birou, pot fi alimentate de obicei cu 500W . Cu toate acestea, acest lucru trebuie verificat cu atentie. Este suficient sa adaugati cerintele de energie ale tuturor componentelor. O solutie simpla va fi utilizarea unui calculator pe care il puteti gasi cu usurinta pe Internet. Alegerea sursei de alimentare potrivita are un impact mare asupra functionarii sigure a computerului.

 
80 plus

Certificatul de alimentare cu energie electrica defineste un anumit standard pentru dispozitiv. Mai exact, este vorba despre eficienta sa, care se traduce prin eficienta si confort de lucru. Eficienta sursei de alimentare este masurata la o sarcina data. In cazul certificatului 80 Plus, atat pentru sarcini de 20%, 50%, cat si de 100%, eficienta ar trebui sa fie de cel putin 80% . Sursele de alimentare certificate sunt recomandate tuturor utilizatorilor, in special posesorilor de configuratii hardware mai puternice.

 
 
Fara cablare modulara

In acest tip de alimentare, utilizatorii nu pot deconecta cablurile care nu vor fi utilizate in timpul functionarii computerului. Atunci cand alegeti acest tip de sursa de alimentare, ar trebui sa va amintiti despre o carcasa adecvata care sa permita aranjarea abila a cablurilor pentru a evita efectul incurcarilor. Cu toate acestea, o sursa de alimentare modulara, in care cablurile redundante pot fi indepartate cu usurinta, va oferi un sistem mult mai ordonat. Alegerea cursului depinde de preferintele personale ale utilizatorului. Cu toate acestea, multe surse de alimentare de pe piata nu ofera cabluri modulare.

 
ATX

Este cel mai universal si cel mai comun standard de surse de alimentare pentru computer. A gasit o aplicatie larga. Va functiona atat cu configuratii mai simple destinate lucrarilor de birou, cat si cu dispozitive pentru jucatori. Inaltimea si latimea acestui tip de sursa de alimentare sunt specificate in standard. Cu toate acestea, lungimea depinde de puterea dispozitivului si creste proportional. Aceasta este o problema importanta atunci cand alegeti carcasa potrivita, care ar trebui adaptata la dimensiunea sursei de alimentare.

 
Racire activa

Racirea activa este foarte eficienta si se ocupa perfect de buna functionare a computerului. In plus, acum este standard. Dezavantajul sau este o munca putin mai puternica. Zgomotul subtil poate fi redus prin instalarea unor ventilatoare cu diametru mai mare. Aceasta dimensiune il va face sa se roteasca mai lent. De asemenea, merita sa cautati dispozitive de pe piata cu ventilatoare, a caror viteza de rotatie este adaptata la temperatura dispozitivului . Cu cat temperatura creste mai repede, cu atat rotatia este mai rapida.

 
SCP

Sursa de alimentare este responsabila pentru furnizarea de energie componentelor computerului. Parametrii de tensiune fluctueaza in reteaua electrica. SCP (Short Circuit Protection) este o protectie la scurtcircuit . Se activeaza atunci cand rezistenta este mai mica de 0,1 Ω in circuit. Aceasta protectie poate fi gasita in toate sursele de alimentare noi si mai vechi. De indata ce este detectat un scurtcircuit, sursa de alimentare va fi deconectata imediat. Datorita acestui fapt, putem fi linistiti in ceea ce priveste componentele computerului nostru.

 
OPP

OPP (Over Power Protection) protejeaza intreaga sursa de alimentare impotriva suprasolicitarii , fara a se limita la linii simple. Exact aceeasi protectie care poate fi gasita sub un nume diferit este OLP - Over Load Protection. In ambele cazuri, alimentarea va fi oprita atunci cand puterea consumata depaseste puterea totala a alimentatorului.

 
OCP

Una dintre modalitatile de a ne proteja echipamentele este OCP (Over Current Protection) . Aceasta este o protectie impotriva supraincarcarii stabilizatorului cu intensitate de curent prea mare. Fiecare linie de alimentare este monitorizata separat. In caz de suprasarcina, sursa de alimentare se opreste. OCP este o cerinta a standardului ATX12V .

 
UVP

O sursa de alimentare pentru computer este un dispozitiv extrem de important, care este responsabil pentru furnizarea de energie componentelor. Atunci cand cumparati, merita sa acordati atentie caracteristicilor individuale de securitate. UVP (Under Voltage Protection) protejeaza impotriva tensiunii prea mici pe liniile de intrare. Desi aceasta defectiune nu afecteaza posibile deteriorari ale componentelor, aceasta poate afecta negativ performanta optima a acestora. Cu siguranta merita sa alegeti o sursa de alimentare cu UVP . Acest lucru va imbunatati cu siguranta confortul utilizarii computerului.

 
OVP

OVP (Over Voltage Protection) ofera protectie impotriva tensiunii de iesire prea mari. Se activeaza cand tensiunea este cu 15% mai mare decat valoarea nominala. Protectia functioneaza pe fiecare linie de iesire a sursei de alimentare si este ceruta de standardul ATX12V . Ca urmare, riscul de defectare a componentelor alimentate este redus semnificativ.

 
Sistem PFC activ

Sistemul PFC permite corectarea factorului de putere pentru a minimiza pierderile din liniile de transmisie. Sistemele active se adapteaza la conditiile care prevaleaza intr-o anumita retea. Acest lucru afecteaza in mod direct posibilitatea de a obtine o eficienta ridicata a sursei de alimentare. Gama factorilor de putere este de la 0,9 la 0,99 . Nu este un parametru care ar afecta semnificativ confortul utilizarii computerului. Cu toate acestea, este o solutie mai ecologica , care poate fi importanta pentru multi clienti.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SilverStone SST-ST50F-ES-230 black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SilverStone SST-ST50F-ES-230 black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.