Silkn Epilator laser pulsativ Jewel Luxx (200.000 impulsů)

Pentru a îndepărta părul nedorit de pe corp sau față, puteți alege raderea, epilarea sau ceara. Dar părul îndepărtat în acest fel tinde să crească relativ repede și pielea dvs. este adesea iritată. Descoperiți o nouă abordare a epilării: Silk'n Jewel. Dispozitivul folosește lumină pulsativă pentru a îndepărta părul nedorit - fără durere și ușor.Tehnologia HPL - dovedită clinic și brevetatăTehnologia HPL (Home Puls Light) a fost folosită pentru îndep ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Silkn Epilator laser pulsativ Jewel Luxx (200.000 impulsů)

Pentru a îndepărta părul nedorit de pe corp sau față, puteți alege raderea, epilarea sau ceara. Dar părul îndepărtat în acest fel tinde să crească relativ repede și pielea dvs. este adesea iritată. Descoperiți o nouă abordare a epilării: Silk'n Jewel. Dispozitivul folosește lumină pulsativă pentru a îndepărta părul nedorit - fără durere și ușor.Tehnologia HPL - dovedită clinic și brevetatăTehnologia HPL (Home Puls Light) a fost folosită pentru îndepărtarea părului nedorit de ani de zile - în întreaga lume. Această tehnologie a fost obiectul mai multor studii clinice, iar dermatologii de vârf o descriu ca pe o modalitate sigură, simplă și eficientă de a îndepărta părul in condiții de casă. Tratamentul este recomandat de medici, dovedit clinic și brevetat și a fost aprobat de FDA din Statele Unite (Food and Drug Administration).Noutate: Tehnologie Touch & Glide pentru îndepărtarea mai rapidă a păruluiSilk'n Jewel are un design complet diferit pentru dispozitivele similare de pe piață astăzi. Are un singur buton pe care îl puteți utiliza pentru a porni dispozitivul sau pentru a comuta la un alt nivel de putere. Aceasta înseamnă că nu mai este necesar să apăsați butonul pentru a porni impulsurile - tratamentul va fi mult mai rapid și mai ușor. Când este în contact cu pielea, Jewel emite automat un impuls luminos.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Silkn Epilator laser pulsativ Jewel Luxx (200.000 impulsů) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Silkn Epilator laser pulsativ Jewel Luxx (200.000 impulsů) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.