Siemens TP501R09

de la 2.838,99 lei (2 magazine)
Aparat de cafea automat Fii surprins de functionalitatea larga a aparatului automat de cafea. Pentru a pregati cafeaua preferata, nu este nevoie sa o macinati si sa o dozati singura, deoarece totul se face complet automat. Tot ce trebuie sa faceti este sa asezati ceasca pe farfurioara si sa apasati butonul. Acest model al masinii va usura utilizatorul in multe activitati, va semnala necesitatea de a reumple apa sau boabele de cafea si de a goli tava de scurgere. Prepararea caf ...

Descriere


Siemens TP501R09

Aparat de cafea automat

Fii surprins de functionalitatea larga a aparatului automat de cafea. Pentru a pregati cafeaua preferata, nu este nevoie sa o macinati si sa o dozati singura, deoarece totul se face complet automat. Tot ce trebuie sa faceti este sa asezati ceasca pe farfurioara si sa apasati butonul. Acest model al masinii va usura utilizatorul in multe activitati, va semnala necesitatea de a reumple apa sau boabele de cafea si de a goli tava de scurgere. Prepararea cafelei aromate din espressor nu a fost niciodata atat de usoara.

Control electronic

Usurinta de utilizare si functionalitatea foarte larga sunt asigurate de controlul electronic. Electronica avansata supravegheaza si gestioneaza functionarea dispozitivului. Activarea functiilor individuale este foarte simpla, iar butoanele sau posibilul panou tactil sunt extrem de subtile si usor de utilizat.

Dozator dublu

Pregatiti cafeaua intr-o ceasca sau preparati doua odata. Acest lucru va fi posibil datorita dozatorului dublu din acest model de masina. Acest tip de dozator functioneaza excelent atat cu cupe mai largi, cat si cu cupe mai inguste.

Boabe aromate de cafea

Rasnita incorporata din masina permite utilizarea boabelor de cafea, ceea ce este foarte convenabil de utilizat. Doar turnati boabe de cafea in dispozitiv - va fi macinata din mers, chiar inainte de preparare. Cafeaua proaspat macinata are cea mai buna aroma si aroma.

Cafea macinata aromata

Acest model de masina va permite sa utilizati cafea macinata. Puteti sa-l macinati chiar inainte de preparare sau sa il cumparati deja macinat, ceea ce este de mare ajutor. Cafeaua macinata este atat de convenabila de utilizat incat o puteti folosi cu usurinta si pe alte dispozitive.

Functia de macinare a cafelei

Nimic nu poate inlocui aroma cafelei proaspat macinate. In loc sa ajungeti la cafea macinata gata preparata sau sa macinati singur boabele, va puteti baza pe functionalitatea acestei masini. Are un rasnita de cafea incorporata, datorita careia boabele sunt macinate chiar inainte de preparare, ceea ce confera cafelei un gust si o aroma unice si, de asemenea, este extrem de convenabil de utilizat.

Functia de spumare a laptelui

Daca doriti, va puteti condimenta cafeaua neagra cu putina spuma de lapte sau puteti pregati un latte exceptional de subtil. Acest model de masina are optiunea de a spuma laptele, ceea ce isi extinde cu siguranta functionalitatea. Incercati combinatii noi, experimentati adaugarea de lapte la tipurile preferate de cafea sau folositi cafea neagra - totul in functie de ceea ce doriti in acest moment.

Sistem de inalta presiune

Faceti cafea cu gustul si aroma celei mai bune cafenele. Acest lucru va fi posibil datorita sistemului de inalta presiune utilizat in aceasta masina. Presiunea ridicata a apei care curge prin boabele de cafea macinate extrage aroma si aroma completa. Prepararea cafelei de inalta presiune este recomandata de cei mai buni baristi, iar aparatele de cafea profesionale, care se gasesc in cele mai bune cafenele, ofera un sistem de inalta presiune.

Optiunea de a servi apa clocotita

Ceai sau ierburi proaspat preparate? Desigur! Acest model de masina este echipat cu optiunea de a servi apa clocotita, pe care o puteti turna ceai, cafea instant, cafea cu cereale, ierburi si orice doriti.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Siemens TP501R09 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Siemens TP501R09 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.