Siemens LI64LA530

Siemens LI64LA530
oferte de la
1,307.32 lei

(2 magazine)
Puneți pe deplin performanța hotei  Hota de clasa A este capabilă să curățe mai mult aer în decurs de o oră. Acesta este un parametru foarte important pentru persoanele care adesea gătesc. Salvați cu clasa A O clasă de energie mai mare vă va ajuta foarte mult să reduceți facturile de energie electrică. Nu numai că veți economisi bani, dar veți avea și un impact pozitiv asupra mediului. Creșteți confortul de lucru cu ilumi ...

Descriere - Siemens LI64LA530Puneți pe deplin performanța hotei 

Hota de clasa A este capabilă să curățe mai mult aer în decurs de o oră. Acesta este un parametru foarte important pentru persoanele care adesea gătesc.


Salvați cu clasa A

O clasă de energie mai mare vă va ajuta foarte mult să reduceți facturile de energie electrică. Nu numai că veți economisi bani, dar veți avea și un impact pozitiv asupra mediului.


Creșteți confortul de lucru cu iluminare bună

În bucătărie iluminatul la joacă un rol important. Hota din clasa de eficiență A vă va oferi o lumină puternică și, în același timp, un consum redus de energie.Uitați să opriți hota

Funcția de oprire automată vă permite să îndepărtați mai precis vaporii. Hota se va opri automat după câteva minute de la terminarea gătitului. 
Tip hotă: Telescopică
Capacitate de absorție (mc/h): 420
Număr de motoare: 1 motor
Lățime hotă (cm): 60 cm
Funcții și opțiuni:  
Alte detalii:

Control mecanic

 

Culoare: Inox
Dimensiuni (I x L x A) cm: 20.3 x 59,8 x 29


 

  

 


 

Accelerarea eliminării poluanților


 

 Activați ventilația intensivă pentru a maximiza puterea de aspirație și eliminați în mod eficient toate mirosurile și vaporii puternici. După terminare, hota va reveni automat la modul normal.

 


Puneți un filtru de grăsime bun

Filtrul de grăsime din aluminiu previne în mod eficient formarea de depuneri de grăsime pe mobilier și pe pereți. Este rezistent la coroziune și este potrivit pentru mai multe curățări.

 


 


 

 Vedeți mai mult

Instalat în hota, iluminatul cu LED-uri nu numai că vă va ajuta să pregătiți mesele, dar vă va ajuta să economisiți energie electrică. Becurile LED consuma mult mai puțin curent decât cele tradiționale.

 

Altii au mai cautat

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Siemens LI64LA530 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Siemens LI64LA530 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.