Siemens LI 97RA530

Siemens LI 97RA530
0.00 lei
(0 magazine)
Salvați cu clasa AO clasă de energie mai mare vă va ajuta foarte mult să reduceți facturile de energie electrică. Nu numai că veți economisi bani, dar veți avea și un impact pozitiv asupra mediului. Puneți pe deplin performanța hoteiHota de clasa A este capabilă să curățe mai mult aer în decurs de o oră. Acesta este un parametru foarte important pentru persoanele care adesea gătesc.Alegeți o hota bună de absorbțieDacă gătiți frecvent pe plita, eficiența abs ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere - Siemens LI 97RA530
Salvați cu clasa A

O clasă de energie mai mare vă va ajuta foarte mult să reduceți facturile de energie electrică. Nu numai că veți economisi bani, dar veți avea și un impact pozitiv asupra mediului.
 

Puneți pe deplin performanța hotei

Hota de clasa A este capabilă să curățe mai mult aer în decurs de o oră. Acesta este un parametru foarte important pentru persoanele care adesea gătesc.
Alegeți o hota bună de absorbție

Dacă gătiți frecvent pe plita, eficiența absorbției poluanților B. Această hota vă va garanta aer mai curat în bucătărie.


 

Creșteți confortul de lucru cu iluminare bună

În bucătărie iluminatul joacă un rol important. Hta din clasa de eficiență A vă va oferi o lumină puternică și, în același timp, un consum redus de energie.
 

Uitați să opriți hota

Funcția de oprire automată vă permite să îndepărtați mai precis vaporii. Se va opri automat după câteva minute de la terminarea gătitului.
Accelerarea eliminării poluanților

Activați ventilația intensivă pentru a maximiza puterea de aspirație și eliminați în mod eficient toate mirosurile și vaporii puternici. După terminare, hota va reveni automat la modul normal.


 

Puneți un filtru de grăsime bun

Filtrul de grăsime din aluminiu previne în mod eficient formarea de depuneri de grăsime pe mobilier și pe pereți. Este rezistent la coroziune și este potrivit pentru mai multe curățări.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Siemens LI 97RA530 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Siemens LI 97RA530 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.