Siemens EU631BEF1E

de la 1 802.08 lei
(2 magazine)
Placă cu inducție cu funcții inovatoare care permit un gătit flexibil în orice situație.Tehnologie de inducție: Rapida, curată și în siguranță, cu consum redus de energie.PowerBoost: Mărește puterea zonei de gătit selectate și reduce timpul de gătire cu până la 50%. Rapidă, sigură și ușor de curățat: tehnologia Siemens powerInduction. Rapid fierbinte. Instant rece. Profitați de tehnologia Siemens powerInduction. Căldura este condusă direct în recipient ...

Descriere


Siemens EU631BEF1E

Placă cu inducție cu funcții inovatoare care permit un gătit flexibil în orice situație.
  • Tehnologie de inducție: Rapida, curată și în siguranță, cu consum redus de energie.

  • PowerBoost: Mărește puterea zonei de gătit selectate și reduce timpul de gătire cu până la 50%.


 
Rapidă, sigură și ușor de curățat: tehnologia Siemens powerInduction. 
Rapid fierbinte. Instant rece. Profitați de tehnologia Siemens powerInduction. Căldura este condusă direct în recipiente și conținutul lor prin bobine inductive, fără încălzirea plitei. Aceasta înseamnă: un timp scurt de încălzire, un nivel mai ridicat de siguranță și o curățare ușoară a plităi.


 


Timerul cu funcția de oprire desprinde în siguranță zona de gătit după setarea timpului de gătire.


 


Turbocompresor de alimentare Inducție: PowerBoost.


PowerBoost crește puterea cu până la 50%. Acest lucru poate economisi până la 35% din timpul necesar pentru încălzirea vaselor sau pentru gătit cantități mari de alimente.
Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Siemens EU631BEF1E de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Siemens EU631BEF1E sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.