Sharp MX-B450W

de la 4 717.27 lei
(2 magazine)
Multifuncționala A4 compacta MX-B450W va ofera imprimare, copiere și scanare rapide, comode, cu viteze de producție de pana la 45 ppm; prezinta viteza și eficiența pe care le așteptați de la un dispozitiv mai mare, insa este suficient de mica pentru a fi folosita oriunde aveți nevoie.    Cu conectivitatea wireless incorporata ca dotare standard, puteți descoperi un mod de lucru complet nou, care rezolva sarcinile mai rapid și cu mai puțin efort. Va ofera flexibil ...

Descriere


Sharp MX-B450W

Multifuncționala A4 compacta MX-B450W va ofera imprimare, copiere și scanare rapide, comode, cu viteze de producție de pana la 45 ppm; prezinta viteza și eficiența pe care le așteptați de la un dispozitiv mai mare, insa este suficient de mica pentru a fi folosita oriunde aveți nevoie. 
 
Cu conectivitatea wireless incorporata ca dotare standard, puteți descoperi un mod de lucru complet nou, care rezolva sarcinile mai rapid și cu mai puțin efort. Va ofera flexibilitatea de a lucra pe telefoane mobile și tablete, precum și desktopuri și laptopuri și posibilitatea de a amplasa multifuncționala in locațiile cele mai utile. In plus, cu Sharpdesk Mobile, documentele scanate pot fi salvate cu ușurința pe dispozitive mobile sau puteți imprima fișierele stocate pe acestea.
 
In cazul mediilor de lucru aglomerate, cum ar fi zonele de recepție, unde timpul este prețios, MX-B450W este perfecta pentru digitalizarea rapida a documentelor; ofera scanare color in rețea cu multiple destinații de scanare; prezinta un modul duplex incorporat pentru realizarea printurilor și a copiilor fața-verso; un alimentator RSPF de 50 de coli (alimentator reversibil de trecere simpla) care poate scana documente de pana la 40 ipm și poate scana cu precizie și ușurința documente de identitate și carți de vizita.
 
Multifuncționala MX-B450W prezinta o capacitate maxima de 1.150 coli, cu tava suplimentara pentru hartie. Insa tava standard pentru hartie, precum și tava pentru treceri multiple pot adaposti o varietate mare de dimensiuni de hartie, inclusiv A6 și medii de tiparire cu o grosime de pana la 220 gsm. Prin urmare, poate gestiona cu ușurința o varietate de nevoi personale sau specifice grupurilor de lucru, necesitand, in același timp, o intervenție minima din partea utilizatorului pe parcursul zilei.
 
MX-B450W include, de asemenea, o gama de funcții ușor de folosit:
 
  • Un panou de comanda LCD cu 5 randuri, care ofera informații clare și concise;
  • Taste pentru programele scanerului, care memoreaza setarile frecvent utilizate, pentru o utilizare din memorie ușoara, cu o singura atingere;
  • Un port USB pe partea din fața, ceea ce inseamna ca puteți imprima sau scana instantaneu de pe sau pe o unitate USB.
 
 
Pe langa designul sau modern și configurația modulara, compacta, am inclus, de asemenea, funcții performante de securitate, care va mențin documentele și dispozitivul in siguranța. Aceasta multifuncționala se va potrivi in orice mediu de lucru, indiferent daca aveți nevoie de un dispozitiv cu instalare pe birou sau de o configurație cu instalare pe podea.

MX-B450W

Detalii tehnice
Denumire Model MX-B450W
Imprimare Format suportat A4
Duplex imprimare Da
Viteza de printare alb/negru 45 ppm
Rezolutie la printare alb/negru 600 dpi
Volum de pagini lunar (A4) 1150
Volum de pagini recomandat (A4) 550
Copiator Copii multiple 999
Zoom (%) 25-400% cu incrementare 1%
Scanner: Format suportat A4
Format iesire TIFF, JPEG, PDF

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sharp MX-B450W de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sharp MX-B450W sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.