Sharp KC-G50EU-W

de la 3.043,99 lei (2 magazine)
Purificator de aer Sharp cu Plasmacluster si umidificare activa , KC-G50EU-W 2.5 L, Alb   PLUTESTE CEVA IN AER!   Despre purificarea aerului cu ioni Plasmacluster se pot spune multe. Aceasta este o forma unica de purificare a aerului si nu se limiteaza la aplicarea in cadrul purificatoarelor de aer. Purificarea aerului cu ioni Plasmacluster poate fi utilizata si pentru diferite alte produse. Aici puteti gasi mai multe informatii despre ce inseamna mai ...

Descriere


Sharp KC-G50EU-W

Purificator de aer Sharp cu Plasmacluster si umidificare activa, KC-G50EU-W 2.5 L, Alb

 
PLUTESTE CEVA IN AER!
 
Despre purificarea aerului cu ioni Plasmacluster se pot spune multe. Aceasta este o forma unica de purificare a aerului si nu se limiteaza la aplicarea in cadrul purificatoarelor de aer. Purificarea aerului cu ioni Plasmacluster poate fi utilizata si pentru diferite alte produse. Aici puteti gasi mai multe informatii despre ce inseamna mai exact purificarea aerului cu ioni Plasmacluster, ce face aceasta si care sunt beneficiile dvs. ca si client. Pentru un climat casnic perfect, va recomandam purificatorul de aer de la Sharp, cu functia Plasmacluster.  Generatoarele de ioni sunt cele mai noi produse din gama noastra; ele emit in aer ioni Plasmacluster de mare densitate, care inactiveaza substantele aeropurtate.
 
TEHNOLOGIE NATURALA AVANSATA PENTRU UN AER CU ADEVARAT CURAT
 
Tehnologia exclusiva si patentata Sharp, cu ioni Plasmacluster elimina poluantii microscopici pe care filtrele traditionale nu ii pot retine, replicand procesul de curatare al naturii, prin producerea de ioni negativi si pozitivi din vaporii de apa din aer. Acesti ioni improspateaza aerul fara chimicale daunatoare sau parfumuri.
 
UN ELIMINATOR AL ALERGENILOR APROAPE PERFECT
 
 
Filtrele HEPA sunt ideale pentru eliminarea alergenilor obisnuiti dintr-o gospodarie, precum praf, polen, matreaza anumallor de casa si fum din aer. In calitate de purificator si umidificator al unei camera de mari dimensiuni, filtrul HEPA elimina 99.97% din poluantii aeropurtati, chiar si cei de numai 0.3 microni, incluzand praf, polen, matreata animalelor de casa si particule de fum. Se captureaza mai multe particule alergenice cu un adevarat filtru HEPA comparativ cu un filtru tip HEPA.
 
CERTIFICAT DE LABORATOR INDEPENDENT
 
 
Sharp Plasmacluster® purificatoare de aer sunt testate de laboratoare independente pentru a verifica capacitatea sistemului de filtrare de curatare a aerului. Fiecare model are propriile calificari CADR, care indica rata de eliminare a fumului, a prafului si a polenului atunci cand aerul din camera se schimba de 5 ori pe ora.
 
Cum functioneaza curatarea aerului
 
Respirati aer sanatos si acasa
Purificatoarele de aer Sharp Plasmacluster si generatoarele de ioni descompun mirosurile neplacute si pot reduce particulele daunatoare. Veti ofta de usurare!
Ne petrecem cea mai mare parte a vietii in spatii interioare. De aceea, este important sa pastram aerul din casa proaspat si sanatos, nu numai pentru nasul nostru, ci in special pentru caile noastre respiratorii!
Din cauza izolatiei imbunatatite a caselor noastre, calitatea aerului s-a deteriorat. Ca urmare, aerul de interior poate cauza sau accentua reactiile alergice, racelile si durerile de cap.
O purificare buna a aerului a devenit astfel o necesitate.
 
 
Efectul dublu al purificarii aerului
 
Purificarea aerului cu ioni Plasmacluster curata aerul utilizand ioni pozitivi si negativi. Acestia sunt ioni pozitivi de hidrogen si ioni negativi de oxigen, extrasi din moleculele de apa din aer.
In acelasi timp, aerul se purifica si utilizand un sistem de filtrare diferit. Acesta ofera un efect unic de purificare dubla a aerului: prin ioni si prin filtre.
 
Elimina substantele periculoase
Ionii Plasmacluster de purificare a aerului se raspandesc in incapere, descompunand mirosurile neplacute si particulele transmisibile prin aer. Se disperseaza componentele fumului de tigara, mirosurile animalelor de companie si transpiratia. In plus, tehnologia Plasmacluster ajuta la eliminarea bacteriilor, a mucegaiurilor, virusurilor si acarienilor.
 
Purificare in fiecare colt
 
In cazul majoritatii purificatoarelor de aer, aerul abia daca este absorbit in dispozitiv pentru a fi curatat prin filtrele existente. Astfel, numai aerul din fluxul de aer este purificat. Aceasta metoda de purificare nu ajunge la „aerul stagnant”. Cu alte cuvinte, nu se intampla prea multe cu contaminarea din spatele mobilei.
Cu purificatoarele de aer cu ioni Plasmacluster, ionii se raspandesc in toata incaperea, putand astfel purifica tot aerul. In acest mod, se purifica pana si aerul de sub canapea si de dupa sifonier.
 
Oxigen proaspat acasa
 
Din cauza utilizarii marite a procedurii de izolare a cladirilor si a recircularii aerului, aerului din cladirile de birouri, ale companiilor si din cele rezidentiale se contamineaza adesea cu o gama larga de substante.
Multi oameni se plang de mirosuri neplacute, praf, gat uscat si lacrimarea ochilor, cauzate de acest aer de interior, contaminat. Cercetarile au aratat ca exista aproximativ 2.000 tipuri diferite de contaminare a aerului. Sursele de contaminare includ fumul de tigara, acarienii, polenul, bacteriile, mucegaiurile si produsele de curatare.
Adesea, oamenii nu se simt bine si pot suferi chiar si de dureri de cap, greata, oboseala, pierderea puterii de concentrare si diferite reactii alergice, atunci cand calitatea aerului de interior este slaba. In aceste locatii, echilibrul de oxigen este adesea dereglat: nu exista suficient de multi ioni negativi de oxigen. Numim acest fenomen sindromul raului de cladiri.
Purificatoarele de aer Sharp Plasmacluster refac echilibrul de oxigen din aer generand ioni suplimentari de oxigen. Efectul nu este doar de reimprospatare a aerului, ci si de imbunatatire a concentratiei. Puteti recunoaste acest efect de reimprospatare atunci cand va plimbati intr-o padure sau cand stati aproape de o fantana sau de o cascada.
 
 
Efectul unic
 
Purificarea aerului cu ioni Plasmacluster nu trebuie confundata cu alte metode de purificare a aerului, care utilizeaza, de asemenea, ioni incarcati pozitiv sau negativ, deoarece in cazul majoritatii acestor metode, purificarea aerului are loc chiar in interiorul dispozitivului in sine si nu in camera. Mai mult, particulele nedorite nu sunt eliminate, si nici peretii celulari ai microorganismelor deteriorate in aceste cazuri.
Daca doriti sa respirati aer sanatos si curat ca cel din padure sau din munti, trebuie cu siguranta saa incercati purificatoarele de aer Sharp Plasmac

KC-G50EU-W
Detalii tehnice
Caracteristici tehniceTipPurificator
Umidificator
Consum energetic13 W
Dimensiuni (mm)631 x 345 x 262
Greutate (Kg)9.2
Nivel de zgomot (dB)19
AlteleEfectul dublu al purificarii aerului
Elimina substantele periculoase
Purificare in fiecare colt
Purificarea aerului cu functie de umidificare
Capacitate rezervor (l): 2.5
Flux de aer (m³/h): 306
Capacitate umidificare (ml/h): 450

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sharp KC-G50EU-W de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sharp KC-G50EU-W sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.