Severin KA 5995 Inox

de la 835.99 lei (3 magazine)
Aparat de cafea semiautomat Nu pierdeti controlul asupra parametrilor cafelei de la masina. Dispozitivul cu un portafilter va permite sa masurati si sa dozati singura cafeaua, datorita careia este posibil sa obtineti arome si arome unice. Functionarea portafilterului este extrem de simpla si intuitiva, iar dispozitivul nu ocupa prea mult spatiu. Control electronic Usurinta de utilizare si functionalitatea foarte larga sunt asigurate de controlul electronic. El ...

Descriere


Severin KA 5995 Inox

Aparat de cafea semiautomat

Nu pierdeti controlul asupra parametrilor cafelei de la masina. Dispozitivul cu un portafilter va permite sa masurati si sa dozati singura cafeaua, datorita careia este posibil sa obtineti arome si arome unice. Functionarea portafilterului este extrem de simpla si intuitiva, iar dispozitivul nu ocupa prea mult spatiu.

Control electronic

Usurinta de utilizare si functionalitatea foarte larga sunt asigurate de controlul electronic. Electronica avansata supravegheaza si gestioneaza functionarea dispozitivului. Activarea functiilor individuale este foarte simpla, iar butoanele sau posibilul panou tactil sunt extrem de subtile si usor de utilizat.

Distribuitor unic

Un singur dozator va facilita prepararea cafelei in cupe foarte inguste si va face procesul de preparare si turnare rapid si convenabil.

Cafea macinata aromata

Acest model de masina va permite sa utilizati cafea macinata. Puteti sa-l macinati chiar inainte de preparare sau sa il cumparati deja macinat, ceea ce este de mare ajutor. Cafeaua macinata este atat de convenabila de utilizat incat o puteti folosi cu usurinta si pe alte dispozitive.

Functia de incalzire

Utilizati optiunea de incalzire a ceasca pentru a servi cafeaua la temperatura potrivita. Dispozitivul are un loc dedicat pentru cupe si o functie de incalzire, datorita careia cupele sunt usor incalzite, iar cafeaua nu se raceste atat de repede.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Severin KA 5995 Inox de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Severin KA 5995 Inox sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.