Set de portelan Zodiac Mucha

179.00 lei (1 magazin)
Set de portelan Zodiac Mucha Set de portelan Zodiac Mucha, din colectia de cadouri de casa pentru familie si miri. Setul este prezentat in cutie de cadou eleganta, gata pentru a fi oferit cadou celor dragi, in multe ocazii speciale. Nunta poate fi una dintre aceste ocazii speciale. Alege acest set din porttelan de calitate pentru a-l oferi mirilor cu ocazia cununiei civila sau chiar la nunta! Setul prezentat frumos in cutie eleganta este decorat cu imagine reprodusa dupa pictura Zod ...

Descriere


Set de portelan Zodiac Mucha

Set de portelan Zodiac Mucha
Set de portelan Zodiac Mucha, din colectia de cadouri de casa pentru familie si miri. Setul este prezentat in cutie de cadou eleganta, gata pentru a fi oferit cadou celor dragi, in multe ocazii speciale.

Nunta poate fi una dintre aceste ocazii speciale. Alege acest set din porttelan de calitate pentru a-l oferi mirilor cu ocazia cununiei civila sau chiar la nunta!

Setul prezentat frumos in cutie eleganta este decorat cu imagine reprodusa dupa pictura Zodia a lui Alfons Mucha.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Set de portelan Zodiac Mucha de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Set de portelan Zodiac Mucha sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.