Sesderma Sebovalis Gel 50 ml

86.00 lei (1 magazin)
Sesderma Sebovalis, 50 ml, Ingrijirea pielii pentru femei, Produsul Sesderma Sebovalis oferă pielii îngrijirea corectă.Caracteristici:hidratează și hrănește pielea în profunzimecorectează imperfecțiunile pieliireducerea producției excesive de sebumcalmează iritațiile și înroșireaCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. ...

Descriere


Sesderma Sebovalis Gel 50 ml

Sesderma Sebovalis, 50 ml, Ingrijirea pielii pentru femei, Produsul Sesderma Sebovalis oferă pielii îngrijirea corectă.Caracteristici:hidratează și hrănește pielea în profunzimecorectează imperfecțiunile pieliireducerea producției excesive de sebumcalmează iritațiile și înroșireaCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sesderma Sebovalis Gel 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sesderma Sebovalis Gel 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.