SERVE Cuvee Amaury Magnum

82.00 lei (1 magazin)
Vinul alb sec Cuvee Amaury face parte din Gama Cuvee a cramei S.E.R.V.E. Gama Cuvee este despre familie despre cei dragi despre nostalgie si tandrete. Vinul alb sec Cuvee Amaury este un cupaj obtinut din 3 soiuri de struguri Sauvignon Blanc 60% Riesling de Rin 20% Feteasca Alba 20% maturat pe drojdie in barrique uri de stejar pentru aproximativ 4 luni. Cumpara acum vinul alb sec Cuvee Amaury un vin cu Denumire de Origine Controlata Cules la Maturitate Deplina ( DOC CMD ): Dealu Mare c ...

Descriere


SERVE Cuvee Amaury Magnum

Vinul alb sec Cuvee Amaury face parte din Gama Cuvee a cramei S.E.R.V.E. Gama Cuvee este despre familie despre cei dragi despre nostalgie si tandrete. Vinul alb sec Cuvee Amaury este un cupaj obtinut din 3 soiuri de struguri Sauvignon Blanc 60% Riesling de Rin 20% Feteasca Alba 20% maturat pe drojdie in barrique uri de stejar pentru aproximativ 4 luni. Cumpara acum vinul alb sec Cuvee Amaury un vin cu Denumire de Origine Controlata Cules la Maturitate Deplina ( DOC CMD ): Dealu Mare cu aroma proapata si complexa cu note de alune de padure si avocado. Acum poti oferi un cadou un semn de multumire care sa impresioneze prin dimensiune semnificatie gust si calitate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SERVE Cuvee Amaury Magnum de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SERVE Cuvee Amaury Magnum sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.