Serioux DataVault V35, 32 GB, USB

Stick memorie DataVault V35 Serioux, 32 GB, USB. Utilizatorii pot stoca si actualiza documente, fisiere media, imagini sau mailuri prin intermediul portului USB 2.0 de mare viteza. Are un aspect modern si dimensiuni ergonomice, iar capacul de protectie nu mai poate fi pierdut. Specificatii: Capacitate (GB): 32; Interfata: USB 2.0; Rata de transfer la citire (MB/s): 20; Rata de transfer la scriere (MB/s): 10; Culoare : Negru. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Serioux DataVault V35, 32 GB, USB

Stick memorie DataVault V35 Serioux, 32 GB, USB. Utilizatorii pot stoca si actualiza documente, fisiere media, imagini sau mailuri prin intermediul portului USB 2.0 de mare viteza. Are un aspect modern si dimensiuni ergonomice, iar capacul de protectie nu mai poate fi pierdut.

Specificatii:


Capacitate (GB): 32;

Interfata: USB 2.0;

Rata de transfer la citire (MB/s): 20;

Rata de transfer la scriere (MB/s): 10;

Culoare : Negru.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Serioux DataVault V35, 32 GB, USB de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Serioux DataVault V35, 32 GB, USB sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.