Sennheiser EW-D CI1 SET Digital Wireless Instrument System System (S1-7: 606.2 - 662 MHz)

3 021.41 lei (1 magazin)
Sennheiser EW-D CI1 SET este un sistem wireless digital versatil și bogat în caracteristici pentru cei care cântă cu vocea, vorbesc sau cântă la instrumente (concerte, conferinte, scena, teatru, conferinte, evenimente, wedding, interviuri si aplicatii broadcast etc). Sistemul permite o asociere și o gestionare perfectă a produselor prin intermediul aplicației EW-D Smart Assist. Cu o carcasă robustă, din metal, transmițătorul este potrivit pentru utilizare ...

Descriere


Sennheiser EW-D CI1 SET Digital Wireless Instrument System System (S1-7: 606.2 - 662 MHz)

Sennheiser EW-D CI1 SET este un sistem wireless digital versatil și bogat în caracteristici pentru cei care cântă cu vocea, vorbesc sau cântă la instrumente (concerte, conferinte, scena, teatru, conferinte, evenimente, wedding, interviuri si aplicatii broadcast etc). Sistemul permite o asociere și o gestionare perfectă a produselor prin intermediul aplicației EW-D Smart Assist. Cu o carcasă robustă, din metal, transmițătorul este potrivit pentru utilizarea zilnică pe scenă. Sistemul este alcatuit din 3 componente de baza (receptor wireless EW-D EM, transmițător digital portabil wireless EW-D SK și cablu CI 1 pentru instrumente) plus accesorii.

accesorii.


Sennheiser EW-D EM este un receptor wireless cu un singur canal, de jumătate de rack, găzduit într-un șasiu robust, din metal, construit pentru a rezista rigorilor de utilizare profesională. Poate fi așezat pe o masă sau poate fi montat în rack pentru platforme portabile și instalări permanente de A / V.

EW-D EM este compatibil cu transmițătoarele EW-D SK bodypack și EW-D SKM-S handheld. Ușor de configurat și ușor de utilizat cu un afișaj OLED luminos și o aplicație Bluetooth automată pentru telefon, oferă audio digital curat pe 24 de biți și performanță wireless fiabilă prezentatorilor și lectorilor care lucrează în medii de afaceri și educaționale, clerului în biserici, și interpreților live în teatre sau pe scene muzicale de dimensiuni medii.

Notă: Receptorul digital EW-D EM NU este compatibil cu sistemele analogice anterioare.


Sennheiser EW-D SK este un transmițător wireless digital, compatibil cu receptoarele wireless EW-D. Ușor și confortabil de purtat pentru interpreți și prezentatori, transmițătorul are o carcasă robustă, din metal, potrivită pentru utilizarea zilnică pe scenă.

EW-D SK este echipat cu un conector de blocare de 3.5 mm care găzduiește microfonul lavalier compatibil sau casca, sau un cablu adaptor pentru chitară și bas. Cu o gamă dinamică remarcabilă de 134 dB la intrare, poate gestiona o mare varietate de surse de sunet, inclusiv vocalisti și interpreți puternici, conexiuni la instrumente muzicale și chiar semnale la nivel de linie de la mixere, toate fără a necesita ajustări de gain.

Unitatea are un buton de dezactivare a sunetului care poate fi blocat și suprascris de receptor sau de pe un dispozitiv mobil în timpul unei spectacole. Se asociază rapid cu receptorul prin Bluetooth la o distanță de până la 36 metri, la apăsarea unui buton. Mai mult decât atât, EW-D SK utilizează o rețea de reglare echidistantă care spațiază în mod egal 2240 de frecvențe si 90 canale pe lățimea sa de bandă largă de 56 MHz pentru a preveni problemele de intermodulare perturbatoare care apar atunci când mai multe emițătoare operează în spații închise.

EW-D SK este configurat și controlat de la distanță prin Bluetooth, fie de la receptor, fie de la aplicația Smart Assist instalată pe telefonul / tableta dvs. iOS / Android - pe o raza de 36 metri.

Transmițătorul asigură până la 8 ore de funcționare pe două baterii AA sau 12 ore cu un pachet de baterii reîncărcabile litiu-ion BA 70 (neincluse in pachet).

Notă: EW-D SK NU este compatibil cu sistemele analogice anterioare.


Cablul CI 1 de 120 cm conecteaza iesirea de 1/4" a instrumentului (chitara, bass, orga) in intrarea de 3.5 mm a transmitatorului EW-D SK.


Pentru Reviews Utilizatori click pe bhphotovideo.com. Pentru mai multe detalii despre produsele Sennheiser, accesati urmatorul link catre pagina producatorului sennheiser.com.

Sennheiser EW-D CI1 SET: receptor wireless EW-D EM; transmițător EW-D SK bodypack; cablu CI1; 2 antene cu tijă; sursa de alimentare cu adaptoare de țară; set montaj rack; 4 picioare de cauciuc; ghid rapid; ghid de siguranță; foaia de declarație a producătorului; Garantie 24 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sennheiser EW-D CI1 SET Digital Wireless Instrument System System (S1-7: 606.2 - 662 MHz) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sennheiser EW-D CI1 SET Digital Wireless Instrument System System (S1-7: 606.2 - 662 MHz) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.